Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Özellikle şu cümleniz çok doğru hocam. Aynı şeyi Mi4 android sürüm güncellemesinde de yapmışlardı. Çok fazla kullanıcı kaybettiler ama akıllanmadılar... Şimdi Mi5'te yapıyorlar. Madem hazır değil neden tarih verilir, insanlar beklenti içine sokulur cidden anlamak mümkün değil. Hele ki geçmiş dönemden acı tecrübeler varken...
Aynen oyle hocam valla bide koskoca bir kitle yakalamısken kaybetmek olmaz. Buyuk umutlarla portladigim miui romunu simdi orjinal haliyle kullanıyorum. Ben bile yani sogudum. Artık el atmak gerekiyor. Bu telefon bu yazılımla harcanıyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
. Kısacası hocam insallah miui 9 la hersey duzelirde hemen sorunsuz dağıtım yaparlar. Yoksa büyük kitle kaybedicek gibi duruyor.

Özellikle şu cümleniz çok doğru hocam. Aynı şeyi Mi4 android sürüm güncellemesinde de yapmışlardı. Çok fazla kullanıcı kaybettiler ama akıllanmadılar... Şimdi Mi5'te yapıyorlar. Madem hazır değil neden tarih verilir, insanlar beklenti içine sokulur cidden anlamak mümkün değil. Hele ki geçmiş dönemden acı tecrübeler varken...
Aynen oyle hocam valla bide koskoca bir kitle yakalamısken kaybetmek olmaz. Buyuk umutlarla portladigim miui romunu simdi orjinal haliyle kullanıyorum. Ben bile yani sogudum. Artık el atmak gerekiyor. Bu telefon bu yazılımla harcanıyor.

Yok MIUI'ye laf söyletmem :D

MIUI cidden iyidir hocam, eskiden farklı romlar kullanırken ücretli ücretsiz onlarca araç yüklemem gerekirdi ve telefonu sıfılalamaya, rom değiştirmeye bile korkardım. MIUI ile araca falan gerek yok. Para birimi dönüştürücü bile var. Ama v5 kadar stabil çalışmadığı da doğru. Bu da cihaz sayısının gereksizce fazlalaşmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çözüm ise geliştirici ekibin genişletmek ki bu dönem onu yapıyorlar. Umuyorum en kısa sürede eski stabilitesine yeniden kavuşur.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28

Yok MIUI'ye laf söyletmem :D

MIUI cidden iyidir hocam, eskiden farklı romlar kullanırken ücretli ücretsiz onlarca araç yüklemem gerekirdi ve telefonu sıfılalamaya, rom değiştirmeye bile korkardım. MIUI ile araca falan gerek yok. Para birimi dönüştürücü bile var. Ama v5 kadar stabil çalışmadığı da doğru. Bu da cihaz sayısının gereksizce fazlalaşmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çözüm ise geliştirici ekibin genişletmek ki bu dönem onu yapıyorlar. Umuyorum en kısa sürede eski stabilitesine yeniden kavuşur.
Bende miuie laf soyletmem :D bende bu sisteme hayranim ama öldürüyorlar bu sevgiyi :))

boss_ozgur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bekir
Cihazım
xiomi mi max
Konular
0
selam arkadaşlar yeni bir mi kullanıcısyım miui 8.2 stable yükledim şu an wifi ve bluettoth aktif olmuyor yardım lütfen

mi max 32 cihazım

Moderatör tarafında düzenlendi:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Su sey canımı sıkıyor. Simdi 30 dk da %83 sarj doluyor diyor. Ulan 30 dk da 50 dolsa opup basina koysun millet bu niye boyle. Orjinal kablo sarj kullaniyorum ilk aldigimda kutudan cikanlar. Ama anlamis degilim. Pro 6 da quic charge yok ama daha hızlı sarj oluyor anlamış degilim

metin_kizildag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
mi 5
Konular
3
Su sey canımı sıkıyor. Simdi 30 dk da %83 sarj doluyor diyor. Ulan 30 dk da 50 dolsa opup basina koysun millet bu niye boyle. Orjinal kablo sarj kullaniyorum ilk aldigimda kutudan cikanlar. Ama anlamis degilim. Pro 6 da quic charge yok ama daha hızlı sarj oluyor anlamış degilim

Lütfen bu konu başlığı altında sadece güncelleme ile ilgili mesaj yazın. Güncellemeler ile ilgili gelişmeleri bekliyoruz. Farklı konularla bizi meşgul etmeyin.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edmond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beytullah
Cihazım
Cansever
Konular
2
Arkadaslar merhaba. Mi5 imde 8.1.4 global kararli rom yuklu.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu durumun varlığından bi haber değiliz. En az sizin kadar bilgi sahibi biri olarak neyin nereye ne amaçla geldiği ve/veya ne getirdiğini görebilecek durumdayız. Benim şahsi yakınmamın sebebi tamamen 16 Şubat tarihinde geleceği söylenen bir yapılanmanın, hali hazırda ulaşmamış olmasıdır ve muhabbet olsun amaçlıdır. Nougat ve miui 9 bekleyen birisi olarak, 8.2 sürümü için büyük değişiklik beklentisi içinde değilim.
Ne istediğimizi bildikten sonra sorun yok. Ancak maalesef bizim insanımız kulaktan dolma, en son her zaman iyidir gibi düşünceler içindeler. "General Mobile bile Android 7 verdi" diyenler bile var. Android One cihazlarının yazılımını Google'ın verdiğinden bihaber. Evet bir tarih verip sözünde durmamak kadar saçma birşey yok tabiki. O konuda yapılan eleştirilere söyleyecek birşey yok. Ama kullanıcıların büyük çoğunluğu bir beklenti içerisinde. Ben çok fazla birşey değişmeyeceğini söyleyerek insanların bir beklenti içine girmemeleri için yazıyorum.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Edmond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beytullah
Cihazım
Cansever
Konular
2
N9rmalde guncelleme kisminda guncelleme indir diye bi yer var burdaki indirmeler en son guncel hal mi? Forum sayfasinin bi kac yerinde herhafta guncelleme geliyor diye bisey okumustum. Her hafta guncelenmiyor mu bu rom? İndirmem gerekuyor mu yani herseferinde. Meselq instagrama gelen guncelleme de birden fazla foto yuklenince yana kaydirma yapamiyorum bu gibi problemleri giderir mi

Üst Alt