Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet şimdi olmuş h.o

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Redmi note 4'e 6 Mart oldu ama hala 8.2 gelmedi..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-06-00-29-48-880_com.android.updater.png
    Screenshot_2017-03-06-00-29-48-880_com.android.updater.png
    394,6 KB · Görüntüleme: 64

myaman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
Hayal kırıklığı yaşamamanız için yazıyorum. Güncelleme gelince ne bekliyorsunuz, cihaz aya falan mı gidecek? Yok öyle birşey. Hakkında sayfasında yazacak olan v8.2.0.0 yazısından başka neyin değiştiğini bile anlayamayacağımıza eminim. Belki bir iki uygulama bazı menüler eklenmiş olacak o kadar.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Bu durumun varlığından bi haber değiliz. En az sizin kadar bilgi sahibi biri olarak neyin nereye ne amaçla geldiği ve/veya ne getirdiğini görebilecek durumdayız. Benim şahsi yakınmamın sebebi tamamen 16 Şubat tarihinde geleceği söylenen bir yapılanmanın, hali hazırda ulaşmamış olmasıdır ve muhabbet olsun amaçlıdır. Nougat ve miui 9 bekleyen birisi olarak, 8.2 sürümü için büyük değişiklik beklentisi içinde değilim.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Bu durumun varlığından bi haber değiliz. En az sizin kadar bilgi sahibi biri olarak neyin nereye ne amaçla geldiği ve/veya ne getirdiğini görebilecek durumdayız. Benim şahsi yakınmamın sebebi tamamen 16 Şubat tarihinde geleceği söylenen bir yapılanmanın, hali hazırda ulaşmamış olmasıdır ve muhabbet olsun amaçlıdır. Nougat ve miui 9 bekleyen birisi olarak, 8.2 sürümü için büyük değişiklik beklentisi içinde değilim.
Zaten nougatin gelmesiyle degisen tek sey 4 cekirdeginde optimize edilmesi. İhtiyac duymadiginda kapatilan 2 cekirdek sadece bu. Arayuz degismedikten sonra miui 10 da gelse bizim icin bisey degismicektir. 8.2 nin gecikmesi sacmalıgını bende anlamıs degilim. Xiaomi zaten arasurumlerde degisiklilige yer vermez. Stabil olsun hicde olmasın degisiklik yani. 8.2 yi okadar soyleyip haberlerini yalmasalardı veya tarih vermeselerdi ozaman kimse yakınmazdı veya kimsenin aklında kalmazdı. Tarih verdikleri icin psikolojik olarak herkes durmadan bugun geldimi düşüncesiyle kontrol ettiginden gelmeyen guncelleme hayal kırıklığı yaratıyor. Kısacası hocam insallah miui 9 la hersey duzelirde hemen sorunsuz dağıtım yaparlar. Yoksa büyük kitle kaybedicek gibi duruyor. Sahsi olarak soyluyorum. Meizu pro 6 plus veya normal pro 6 alma dusuncesindeyim suan bunlardan dolayı.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

myaman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
Zaten nougatin gelmesiyle degisen tek sey 4 cekirdeginde optimize edilmesi. İhtiyac duymadiginda kapatilan 2 cekirdek sadece bu. Arayuz degismedikten sonra miui 10 da gelse bizim icin bisey degismicektir. 8.2 nin gecikmesi sacmalıgını bende anlamıs degilim. Xiaomi zaten arasurumlerde degisiklilige yer vermez. Stabil olsun hicde olmasın degisiklik yani. 8.2 yi okadar soyleyip haberlerini yalmasalardı veya tarih vermeselerdi ozaman kimse yakınmazdı veya kimsenin aklında kalmazdı. Tarih verdikleri icin psikolojik olarak herkes durmadan bugun geldimi düşüncesiyle kontrol ettiginden gelmeyen guncelleme hayal kırıklığı yaratıyor. Kısacası hocam insallah miui 9 la hersey duzelirde hemen sorunsuz dağıtım yaparlar. Yoksa büyük kitle kaybedicek gibi duruyor. Sahsi olarak soyluyorum. Meizu pro 6 plus veya normal pro 6 alma dusuncesindeyim suan bunlardan dolayı.

Zaten miui 9'u Nougat ile birlikte Mart-Mayıs döneminde beklerken, 8.2 sürümünün geleceğinin açıklanması ve dediğiniz gibi tarih verilip hala gelmemiş olması yeterince canımızı sıktı açıkçası. Gereksiz ve anlamsız bir güncelleme oldu bu.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Zaten miui 9'u Nougat ile birlikte Mart-Mayıs döneminde beklerken, 8.2 sürümünün geleceğinin açıklanması ve dediğiniz gibi tarih verilip hala gelmemiş olması yeterince canımızı sıktı açıkçası. Gereksiz ve anlamsız bir güncelleme oldu bu.
Gelmesede olurdu dusuncesindeyiz ama oyle degil ben suan mi5 8.2.1.0 surumunu kullaniyorum xiaomi.eu da paylasildi ama miui daha forumda vermedi herkese. Çok memnunum stabilite ve pil performansi cok tatmin edici. Isınma 0 hic olmuyor

myaman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
Gelmesede olurdu dusuncesindeyiz ama oyle degil ben suan mi5 8.2.1.0 surumunu kullaniyorum xiaomi.eu da paylasildi ama miui daha forumda vermedi herkese. Çok memnunum stabilite ve pil performansi cok tatmin edici. Isınma 0 hic olmuyor

Şu an kararlı 8.1.2.0 kullanıyorum ve pil performansı veya ısınma ile ilgili bir sorun yaşamadım. Need For Speed No Limits oyununu aralıksız Wi-fi açıkken 1,5 saat oynadım ve ısınma sorunu hiç yaşamadım. O şekilde bir deneyimleme yapmıştım kendimce. Mutlaka bir üst sürümde farklılıklar, daha stabil işleyiş olacaktır ama dediğim gibi miui 9 gelmesini beklerken 8.2'nin verilmesi biraz dalga geçer gibi oldu.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Şu an kararlı 8.1.2.0 kullanıyorum ve pil performansı veya ısınma ile ilgili bir sorun yaşamadım. Need For Speed No Limits oyununu aralıksız Wi-fi açıkken 1,5 saat oynadım ve ısınma sorunu hiç yaşamadım. O şekilde bir deneyimleme yapmıştım kendimce. Mutlaka bir üst sürümde farklılıklar, daha stabil işleyiş olacaktır ama dediğim gibi miui 9 gelmesini beklerken 8.2'nin verilmesi biraz dalga geçer gibi oldu.
Hadi miui 8 i de verdiler hemen degistiler gibi olmasın dediler. Aynı miui 6 daki gibi. 7 e gecerken hicbir fark yoktu neredeyse ayni o sekilde. İnsallah miui 9 gelir yoksa cihazimi koydum satılığa meizu Alicam. Adamlar yine ulke ayrımı yapmadan güncellemelerini veriyorlar. Yeni surumleri flyme 6 yida tanittilar stabilde kendi cihazlariyla o yeter. Son surumde 8.1.4.0 guncelle derimm

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
. Kısacası hocam insallah miui 9 la hersey duzelirde hemen sorunsuz dağıtım yaparlar. Yoksa büyük kitle kaybedicek gibi duruyor.

Özellikle şu cümleniz çok doğru hocam. Aynı şeyi Mi4 android sürüm güncellemesinde de yapmışlardı. Çok fazla kullanıcı kaybettiler ama akıllanmadılar... Şimdi Mi5'te yapıyorlar. Madem hazır değil neden tarih verilir, insanlar beklenti içine sokulur cidden anlamak mümkün değil. Hele ki geçmiş dönemden acı tecrübeler varken...

Üst Alt