Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba. Ben de yeni aldığım Mi 5 Prime cihazımda güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme yok diyor ancak sürümüm 8.1.2.0
Miui sitesinde 8.2.2.0 olduğunu gördüm ve indirip cihaza attım. Güncelleme bölümünde dosyayı seç diyerek indirdiğim rom dosyasını seçtim.
Acaba yanlış bir şey mi yaptım? Miui sitesinde Mi 5 prime olarak ayrı bir seçenek yoktu ve ben de Mi 5'i seçtim. Sıkıntılı bir şey yapmadım umarım?
Siz OTA üzerinden gelmesini beklemek yerine kendiniz yapmışsınız. Doğru yapmışsınız. Sorun yok.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar redmi note 4x cihazımda mıuı global 8.2 kararlı 8.2.5.0 rom var, bu şimdi global rom dimi , benim birşey yapmama gerek yok.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Arkadaşlar redmi note 4x cihazımda mıuı global 8.2 kararlı 8.2.5.0 rom var, bu şimdi global rom dimi , benim birşey yapmama gerek yok.
Son sürüm global stabil rom var hocam merak etmeyin her şey normal..

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AbdullahC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 5 Prime
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bende Mi 5 Prime var ve hala güncelleme gelmedi. Bunun nedeni nedir?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Nakeebo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mı 5s
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir xiaomi kullanicisiyim. Daha önce hep iPhone kullandım ama eşimin Samsung'u sayesinde Android'e Dr yabancı değilim. Ancak biraz kafam karıştı. Mı 5s telefonu Hepsiburada.com'dan aldım. Miui sürümü 8.0.3. Güncelleme bölümünde uygun güncelleme yok cevabı veriyor ama internette farklı yorumlar var. 8.2 ile başlayan güncellemeler hatalı midir?
Telefondan genel anlamda memnunum ama dokunmatik ekranda bazı uygulamalarda sağa sola kaydırma yapmak ızdırap. Bir yerde okuduğumda göre yeni guncellemede bu sorun çözülmüş. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir xiaomi kullanicisiyim. Daha önce hep iPhone kullandım ama eşimin Samsung'u sayesinde Android'e Dr yabancı değilim. Ancak biraz kafam karıştı. Mı 5s telefonu Hepsiburada.com'dan aldım. Miui sürümü 8.0.3. Güncelleme bölümünde uygun güncelleme yok cevabı veriyor ama internette farklı yorumlar var. 8.2 ile başlayan güncellemeler hatalı midir?
Telefondan genel anlamda memnunum ama dokunmatik ekranda bazı uygulamalarda sağa sola kaydırma yapmak ızdırap. Bir yerde okuduğumda göre yeni guncellemede bu sorun çözülmüş. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler

Hocam Mi5s için 8.2 güncellemesi yayınlanmıştı ancak yaşanan hatalardan dolayı geri çekildi. Şu an mevcut en son sürümü kullanıyorsunuz.

Beta romda ise bahsettiğiniz sıkıntılar bulunmuyor. (beta ve stable arasındaki farklar için SSS bölümüne bakabilirsiniz) Yakın zamanda güncelleme gelmesini ve bahsettiğiniz sıkıntıların giderilmesini bekliyoruz.

sbasar6134

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
redmi note4
Konular
0
MERHABA REDMİ NOTE 4 KULLANIYORUM GLOBAL ROM YÜKLÜ GÜNCELLEME YAPMIYOR, WİFİYE BAĞLANAMIYOR DİYOR, KENDİM YENİ ROMU İNDİRDİM PAKETİ SEÇİP YÜKLE DİYORUM BU SEFERDE GÜNCELLEME DOĞRULANAMIYOR DİYOR...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
MERHABA REDMİ NOTE 4 KULLANIYORUM GLOBAL ROM YÜKLÜ GÜNCELLEME YAPMIYOR, WİFİYE BAĞLANAMIYOR DİYOR, KENDİM YENİ ROMU İNDİRDİM PAKETİ SEÇİP YÜKLE DİYORUM BU SEFERDE GÜNCELLEME DOĞRULANAMIYOR DİYOR...
forumda büyük harflerle yazmak yasaktır, Ayarlardan telefon hakkında kısmından bir foto atarmisiniz.

sbasar6134

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
redmi note4
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt