Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Arkadaşlar bende 8.2 ye güncelledim telefon kasmaya başladı geekbench4 değerleri:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonu sıfırladım birşey değişmedi wipe yapsam çok birşey değişir mi? Kasma geçmezse farklı bir roma geçmeyi düşünüyorum. Bir korkum daha var acaba bu donanımsal bir problem mi?
Cihazinizin modeli nedir hocam

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Mi5. Arkadaşlar twrp kurdum teli yeniden başlattım altta bootloader unlock yazıyo android logosu yok mi ekranında kaldı ne yapmaliyim?
Hocam twrp acmak icin telefonu kapatin.kapandiktan sonra ses kisma ve kilit acma tusuna fastboot ekrani gelene kadar basili tutun.sonra bilgisayardaki twrp dosyasinin klasorunde komut dosyasi shift ve sag tus basinca acilan yere
fastboot boot xxxx.img
Xxx yerine twrpnin ismini yazin twrp acilacak sonra bakim rom yoksa dosyayi telefona atip installden flashlayin

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Hocam twrp acmak icin telefonu kapatin.kapandiktan sonra ses kisma ve kilit acma tusuna fastboot ekrani gelene kadar basili tutun.sonra bilgisayardaki twrp dosyasinin klasorunde komut dosyasi shift ve sag tus basinca acilan yere
fastboot boot xxxx.img
Xxx yerine twrpnin ismini yazin twrp acilacak sonra bakim rom yoksa dosyayi telefona atip installden flashlayin
Zaten twrp kurdum onda sorun yok ama telefon mi ekranında kalıyor twrp ye girebiliyorum.

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Zaten twrp kurdum onda sorun yok ama telefon mi ekranında kalıyor twrp ye girebiliyorum.
Hocam tamam iste isletim sistemini silmissin yeniden kurman gerek ama sana sunu diyim geekbench 4 skorun cok sikintili tekli 32 gb 1300 civari cikmasi lazim

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Hocam tamam iste isletim sistemini silmissin yeniden kurman gerek ama sana sunu diyim geekbench 4 skorun cok sikintili tekli 32 gb 1300 civari cikmasi lazim
Pişmanım twrp ye bulaştığıma yarın miflashtan miui flashlayacağım böyle yaparsam düzelir mi?

Üst Alt