Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
H

Hocam cpu frekanslarini kayit eden bir program yukleyin .miui daima son frekansta calisiyor bu da isinma ve hizli pil dusmesi neden oluyor.guzel bir kernel ile cok iyi tasarruf yaparsin cunku islemci 14 nm.
Hocam cpu kontrolünü yaparım yapmasına ancak bu kernel için rom gerekiyor galiba dogru mu biliyorum?

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Mazur görün ama tam olarak nasıl yapılır kısaca açıklama şansınız var mı?
Telefonu kapatın hocam. Ses açma + power tuşuna mi yazısı gelene kadar basılı tutun, yazı gelince bir süre bekleyin ekran gelecektir. Ses açma ve kısma butonu ile wipe üzerine gelin ve power tuşuna bir kere basın daha sonra gerekli onayları verin. En fazla 10 dk içinde cihaz sıfırlanmış olur. Bunu yapmadan önce muhakkak yedek alın. Ayrıca wipe sonrası masaüstü gelip tekrar gidebilir endişe etmeyin sabredin. İlk kurulum gibi açılacaktır. Bu arada telefon modeli neydi hocam.

Takashi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Mi 5s kullanıcısıyım. Telefonumda 8. 0. 3.0 Global rom yüklü. 8.2 güncellemesi gelmedi henüz. Aynı cihazı olupta güncelleme yapan varmı? Cihazı yeni aldım sayılır. Güncelleme gelince bu işlemi pc aracılığıylamı yapacağım yoksa telefondaki güncellemeler uygulaması aracılığıylamı yapacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Merhaba arkadaşlar Mi 5s kullanıcısıyım. Telefonumda 8. 0. 3.0 Global rom yüklü. 8.2 güncellemesi gelmedi henüz. Aynı cihazı olupta güncelleme yapan varmı? Cihazı yeni aldım sayılır. Güncelleme gelince bu işlemi pc aracılığıylamı yapacağım yoksa telefondaki güncellemeler uygulaması aracılığıylamı yapacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun öncelikle, cihazinizda global rom yüklu, telefon daki guncelleyiciden yükleyebilirsiniz. Ancak güncelleme halaa gelmedi mi5s lere

Gesendet von meinem MI 5s mit Tapatalk

Takashi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Hayırlı olsun öncelikle, cihazinizda global rom yüklu, telefon daki guncelleyiciden yükleyebilirsiniz. Ancak güncelleme halaa gelmedi mi5s lere

Gesendet von meinem MI 5s mit Tapatalk

Teşekkürler ceylas. Bu kadar çabuk cevap alacağımı beklemiyordum Yeni olduğum için acemiyim biraz ☺️. Artık bekleyeceğiz güncellem gelmesi için.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Arkadaşlar bende 8.2 ye güncelledim telefon kasmaya başladı geekbench4 değerleri:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonu sıfırladım birşey değişmedi wipe yapsam çok birşey değişir mi? Kasma geçmezse farklı bir roma geçmeyi düşünüyorum. Bir korkum daha var acaba bu donanımsal bir problem mi?

Üst Alt