- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 13
Mazur görün ama tam olarak nasıl yapılır kısaca açıklama şansınız var mı?Telefonu bi wipe data yap hocam.
Mazur görün ama tam olarak nasıl yapılır kısaca açıklama şansınız var mı?Telefonu bi wipe data yap hocam.
Hocam cpu kontrolünü yaparım yapmasına ancak bu kernel için rom gerekiyor galiba dogru mu biliyorum?H
Hocam cpu frekanslarini kayit eden bir program yukleyin .miui daima son frekansta calisiyor bu da isinma ve hizli pil dusmesi neden oluyor.guzel bir kernel ile cok iyi tasarruf yaparsin cunku islemci 14 nm.
Miui uzerinde calisan kernellerde varHocam cpu kontrolünü yaparım yapmasına ancak bu kernel için rom gerekiyor galiba dogru mu biliyorum?
Bu konuyla ilgili açılmış konu var mı hocam araştırayım bakalımM
Miui uzerinde calisan kernellerde var
Telefonu kapatın hocam. Ses açma + power tuşuna mi yazısı gelene kadar basılı tutun, yazı gelince bir süre bekleyin ekran gelecektir. Ses açma ve kısma butonu ile wipe üzerine gelin ve power tuşuna bir kere basın daha sonra gerekli onayları verin. En fazla 10 dk içinde cihaz sıfırlanmış olur. Bunu yapmadan önce muhakkak yedek alın. Ayrıca wipe sonrası masaüstü gelip tekrar gidebilir endişe etmeyin sabredin. İlk kurulum gibi açılacaktır. Bu arada telefon modeli neydi hocam.Mazur görün ama tam olarak nasıl yapılır kısaca açıklama şansınız var mı?
Hayırlı olsun öncelikle, cihazinizda global rom yüklu, telefon daki guncelleyiciden yükleyebilirsiniz. Ancak güncelleme halaa gelmedi mi5s lereMerhaba arkadaşlar Mi 5s kullanıcısıyım. Telefonumda 8. 0. 3.0 Global rom yüklü. 8.2 güncellemesi gelmedi henüz. Aynı cihazı olupta güncelleme yapan varmı? Cihazı yeni aldım sayılır. Güncelleme gelince bu işlemi pc aracılığıylamı yapacağım yoksa telefondaki güncellemeler uygulaması aracılığıylamı yapacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun öncelikle, cihazinizda global rom yüklu, telefon daki guncelleyiciden yükleyebilirsiniz. Ancak güncelleme halaa gelmedi mi5s lere
Gesendet von meinem MI 5s mit Tapatalk