Miui 7 Global 7.3.10.0 Kullananlar İçeri

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Nisan ayının ilk haftalarından beri kullanıyorum hiç bir zaman ısınma sorunu olmadı hatta buz gibi oluşu beni çok şaşırmıştı.Eski telefonum HTC ONE X Cyanogenmod 11 yüklemiştim o inanılmaz ısınıyordu.
Bilemiyorum ısınma belki de kişiden kişiye değişen bir durum. Hatta bu birazda cihazda yüklü olan uygulamalara ve kullanım şekline de bağlı ben mesela extreme bi kullanıcıyım sürekli mail, sosyal hesaplar, hiç olmazsa can sıkıntısına menüler de gezen fotoğraf çeken bir insanım, kısaca zorluyorum cihazı biraz. Bu duruma katlanacak cihaz sayısı az gerçekten. Eski cihazım G2'ydi ona nazaran son derece serin denebilir. Ama 4G ve 3G de ısı profilleri de farklı. Tabi son olarak yaz aylarında olduğumuzu da unutmamak gerekir insan bedeni bile ısınırken cihazın ısınmasını pekte yadırgamamak lazım :)

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Bir diğer sorun da bu... Ne olduğunu açıklamaya gerek yok sanırım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-06-23-15-11-30_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2016-06-23-15-11-30_com.miui.gallery.png
    473,2 KB · Görüntüleme: 26

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Ama diğer güzel ve olumlu yönler bunları görmezden gelmemi sağlıyor. Gerçi yazılımsal olduğu için çokta kafaya takmamak lazım. Miui sürekli gelişen bi arayüz :)

sertay78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sertay
Cihazım
mi5
Konular
2
ben 32 gb modelini kullanıyorum.arada bir ısınma problemini ben de yaşıyorum.ama 4g den olduğunu düşünmemiştim.
ekran döndürme problemi bende de oluyor.MIUI Global 7.3.10 sürüm var bende.

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
ben 32 gb modelini kullanıyorum.arada bir ısınma problemini ben de yaşıyorum.ama 4g den olduğunu düşünmemiştim.
ekran döndürme problemi bende de oluyor.MIUI Global 7.3.10 sürüm var bende.
Global beta kurdum hocam ben döndürme sorunu yok bunda :)

kemal_donmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
10
Mi5 64 gb modeli kullanıyorum .7.3.10 sürüm yüklü . Son günlerde sürekli galeri durdu hatası alıyorum . Bugün dyrduk yere telefon kapanmış sonra açtım normal. Isınma 7.2.8e Gore fazla

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Mi5 64 gb modeli kullanıyorum .7.3.10 sürüm yüklü . Son günlerde sürekli galeri durdu hatası alıyorum . Bugün dyrduk yere telefon kapanmış sonra açtım normal. Isınma 7.2.8e Gore fazla
Isınma şuan ki tüm son sürümlerde standart hocam(Miui 7 için söylüyorum) birde yaz ayı olduğu için çok görmüyorum. Özellikle 4G aktifse inanılmaz ısınma yapıyor. Bu ısınmadan dolayı ara sıra performans kayıpları da yaşatıyor.

kemal_donmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
10
Fotoğraf kalitesi ve 7.2.8deki hızlı kayıt bozulmuş. Fotolarin çoğu flu kaydediyor. Ayni sorunu yaşayan var mi

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
hocam bende de ısınma sorunu var. hatta dün gece teli youtube ta iken ekranını kapattım ve yattım sabah telefon kapanmıştı. (şarj %80 idi)

Üst Alt