Maalesef o da olmadı hocam hatta magisk 18.1 i flashladim o da olmadiKulaklıkla mı denediniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sadece yamalı imajı yükleyip telefonu açıcaksınız başka bir şey yüklemenize gerek yok
Neden olmadığını bilmiyorum normal şartlarda işe yaraması gerekiyor . Tavsiyem bilgilerinizi dosyalarınızı pcye yedekleyip eu roma geçmeniz .Maalesef o da olmadı hocam hatta magisk 18.1 i flashladim o da olmadi
Eu rom ile global beta arasındaki farklar nedir hocamNeden olmadığını bilmiyorum normal şartlarda işe yaraması gerekiyor . Tavsiyem bilgilerinizi dosyalarınızı pcye yedekleyip eu roma geçmeniz .
İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıklarıEu rom ile global beta arasındaki farklar nedir hocam
Kapatmak için modülü kaldırın , pasif çalışıyor . İşinize yaradıysa güle güle kullanınwiper ve audimodificationlibrary yükşüyken olur mu?
ayrıca bunun ad ne ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hi-fi seçeneği geldi ama kapatılamıyor sürekli açık. cx275s le baya iyi gibi.
Hocam bu Oreo da çalışıyor mu denemeye değer mi acabaDolby'nin gerçekten işe yaramadığını ancak ve ancak viper'ın doğru kombinasyonlarıyla sadece kulaklıkta güzel bir şeyler yakalandığını anlayan arkadaşlar buyrun bir de bunu deneyin .
Aynen Bluetooth kulaklıkta çalışmıyorSadece kablolu kulaklıklarda çalışıyor, bluetooth kulaklıklarda ses efektleri menüsü pasif olduğu için işe yaramıyor.
Bluetooth kulaklık kullananlar için Dolby ya da Viper Fx öneririm.