Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Magisk uygulamasından yükleye basın imaj dosyasını yamalamayı seçin. patched_boot.img yi telefonun ana dizinine atın (twrp ekranında kolay bulmak için) . Global-beta9.5.30.zipin içinden de boot.img yi çıkarın telefonun ana dizinine atın (işlem başarısız olursa geri dönebilmek için) .
Adım - 1 : patched_boot.img yi twrpden flaşla (boot'u seç) (telefon açılırsa magisk rootlanmış oluyor )
Adım - 2 : yine bootloop yaparsa twrpden orijinal boot'u flaşla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi6 için test ettim çalışıyor , siz de test edebilirsiniz.
Tamam hocam onu çıkarttım şimdi magisk den yamalayacak miyiz ?
Hocam 19.2 nin içinden de patchedboot u çıkardım şimdi twrp atıp magisk kurcam ardından patchedboot u kurcam bootloop da kalırsa boot IMG yi kurcam o da olmazsa magisk yi silcem doğru muyum
Tamam hocam onu çıkarttım şimdi magisk den yamalayacak miyiz ?
Hocam 19.2 nin içinden de patchedboot u çıkardım şimdi twrp atıp magisk kurcam ardından patchedboot u kurcam bootloop da kalırsa boot IMG yi kurcam o da olmazsa magisk yi silcem doğru muyum
Hocam olmazsa peki normal boot dosyasından 2 tane mi çıkarayım biri normal biri patchlenmis
Tamam hocam anladım yamalayinca ayrı bir dosya zaten kendisi oluşturuyor hocam boot IMG de var şu an patchedboot da şimdi twrp kurdum magisk yükledim ne yapmam gerek simdi
Hocam olmazsa peki normal boot dosyasından 2 tane mi çıkarayım biri normal biri patchlenmis
Tamam hocam anladım yamalayinca ayrı bir dosya zaten kendisi oluşturuyor hocam boot IMG de var şu an patchedboot da şimdi twrp kurdum magisk yükledim ne yapmam gerek simdi
O zaman telefonun sahip olduğu ses kartıyla alınabilecek en iyi verimi zaten alıyormuşsunuz ya da kulaklığınızı güçlendirmeyi deneyebilirsiniz ben sennheiser cx300-2 kullanıyorum gerçekten tatmin edici
O zaman telefonun sahip olduğu ses kartıyla alınabilecek en iyi verimi zaten alıyormuşsunuz ya da kulaklığınızı güçlendirmeyi deneyebilirsiniz ben sennheiser cx300-2 kullanıyorum gerçekten tatmin edici