Miui 6.3.10 Güncelleme Özetleri

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
xaomi.eu rom kullanan arkadaşlar camera çalışmayacaktır. aşağıdaki camera apksını indirip system/priv-app/miuicamera içerisine atıp izinleri de resimdeki gibi yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatarak kamerayı çalışır hale getirebilirsiniz. :)
ben es file manager kullanıyorum, izinleri camera apk sına basılı tutup seçili hale getirin üstteki 3 noktadan özellikler seçeneğine ulaşıp düzenleyebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• MiuiCamera.apk
    3,1 MB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hocam xiaomi.eu rom kullanıyorum 6.2.25 sürümün camera ak sı ile değiştirdim ve oldu. ayrıca izinleri de değiştirmek gerekiyor ilk başta telefon camerayı bulamadı ancak daha sonra tüm izinleri verdim çalışıyor şimdi teşekkür ederim :)
Rica ederim :)

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hocam xiaomi.eu rom kullanıyorum 6.2.25 sürümün kamera apk sı ile değiştirdim ve oldu. ayrıca izinleri de değiştirmek gerekiyor ilk başta telefon kamerayı bulamadı ancak daha sonra tüm izinleri verdim çalışıyor şimdi teşekkür ederim :)

Edit: isteyen olursa 6.2.25 sürüme ait kamera apksı bunun için tekrardan 500 mb dosya indirmeyin :)
Bilmeyen hala var ve özelden soruyorlar. Tam anlatımını yap ana başlığa sabitliycem oradan bakıp yapsınlar.

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Anca Çinliler kendilerine rom çıkarsın, öncelik versin. Yeni güzel cihazlar çıkardılar, çok geçikme yaşanıyor. Çin dışında satılan tüm ürünlerin Global rom ları hazır olmalı ve düzenli aralıkları olmalı. Global Beta ve Stabil Romlar da artık kendi ülkelerinin romu gibi değerli ve önemli olmalı artık. Cihaz beğeniyoruz, almayı düşünüyoruz, rom desteği olacak mı diye çelişkide kalıyoruz

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Anca Çinliler kendilerine rom çıkarsın, öncelik versin. Yeni güzel cihazlar çıkardılar, çok geçikme yaşanıyor. Çin dışında satılan tüm ürünlerin Global rom ları hazır olmalı ve düzenli aralıkları olmalı. Global Beta ve Stabil Romlar da artık kendi ülkelerinin romu gibi değerli ve önemli olmalı artık. Cihaz beğeniyoruz, almayı düşünüyoruz, rom desteği olacak mı diye çelişkide kalıyoruz
Haklısınız bu konuda. En kısa sürede olmasını diliyoruz bizde...

Wvatha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
1
Ben es file manager'ı kurdum fakat bende o değiştir kısımları çıkmıyor, sıkıntı nedir?

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
6.3.10 ile kamera uygulaması çalışmıyor twrp de bu güncellemeden sonra değişti root yetkisi için supersu yüklemeye çalıştım ama twrp den yüklemeye çalıştığımda twrp yükleme ekranında sadece kök dizini gösteriyor telefon hafızasını göstermiyor 6.3.3 e de dönemiyorum ne yapmam lazım acaba?

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Miui 7 oldu miui bozuldu. 6'da her şey daha güzeldi. 7.2 ise şimdilik vasat.

Üst Alt