Miui 6.3.10 Güncelleme Özetleri

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
arkadaşlar ben bu sürümü kurdum da 6.3.3 de ve bunda camera çalışmıyor, böyle bir hata alıyorum neden olabilir acaba? telefonum mi4w

java.lang.NumberFormatException: Invalid int: "middle" at java.lang.Integer.invalidInt(Integer.java:138) at java.lang.Integer.parse(Integer.java:410) at java.lang.Integer.parseInt(Integer.java:367) at java.lang.Integer.parseInt(Integer.java:334) at com.android.camera.camera_adapter.CameraQcom.qcomUpdateCameraParametersPreference(CameraQcom.java:86) at com.android.camera.camera_adapter.CameraQcom.updateCameraParametersPreference(CameraQcom.java:304) at com.android.camera.module.CameraModule.setCameraParameters(CameraModule.java:3489) at com.android.camera.module.CameraModule$CameraStartUpThread.run(CameraModule.java:346)
6.3.3 den önceki romdan kamera uygulamasını alıp son sürüme aktarmayı dene

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
sorunlar devam ediyor,
en rahatsız edici olanlar, kameranın çalışmaması ve ekranı aç kapa yapınca bildirim çubuğunda "..." çıkması, sanki haber varmış gibi.

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
arkadaşlar selam hayırlı cumalar herkese bugün 6.3.10 xiaomi.eu leo güncelleştirmesini flashlayayım dedim tele fakat twrp 3.0 geldi kurtarma modunda orda şu yazıyor TWRP resmi güncellemeleri almanızı kolaşlaştırmak için sistem bölümünüzü değiştirmeyecek. altta da zip yüklemek ve adb işlemleri gerçekleştirmek sistem bölümünü değiştirebilir. her neyse geçtim bu kısmı wipe cache yapmaya geldim data/system/sdcard/ bağlanamıyor başarısız yanıtı alıyorum. depolama bağlanamadı diyor. yüklemeye geliyorum dahili depolama 0 görünüyor başka bir şeyde seçemiyorum. daha önce böyle değildi sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
system/priv-app dizininde MiuiCamera.apk

teşekkürler öncelikle
kamerayı buldum fakat kuramadım, püf noktası var mı acaba? bu sistem dosyası eskisi ile değiştirmek istiyor musunuz diyor, evet kur diyorum. sonra üstte kırmızı bantta X işareti geliyor. kurulum tamamlanmıyor

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
arkadaşlar selam hayırlı cumalar herkese bugün 6.3.10 xiaomi.eu leo güncelleştirmesini flashlayayım dedim tele fakat twrp 3.0 geldi kurtarma modunda orda şu yazıyor TWRP resmi güncellemeleri almanızı kolaşlaştırmak için sistem bölümünüzü değiştirmeyecek. altta da zip yüklemek ve adb işlemleri gerçekleştirmek sistem bölümünü değiştirebilir. her neyse geçtim bu kısmı wipe cache yapmaya geldim data/system/sdcard/ bağlanamıyor başarısız yanıtı alıyorum. depolama bağlanamadı diyor. yüklemeye geliyorum dahili depolama 0 görünüyor başka bir şeyde seçemiyorum. daha önce böyle değildi sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
A.selam, hayırlı cumalar
Partition yapman gerek. Sitede bunun anlatımı var

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
teşekkürler öncelikle
kamerayı buldum fakat kuramadım, püf noktası var mı acaba? bu sistem dosyası eskisi ile değiştirmek istiyor musunuz diyor, evet kur diyorum. sonra üstte kırmızı bantta X işareti geliyor. kurulum tamamlanmıyor
Öyle kurulmaz. Herhangi bir dosya yöneticine root izni ver ve aynı dizine atıp değişimi onayla. sonrada telefonu kapat aç

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
Öyle kurulmaz. Herhangi bir dosya yöneticine root izni ver ve aynı dizine atıp değişimi onayla. sonrada telefonu kapat aç

güncelleme ile superSU da silindi, yeniden kurup yapmam lazım galiba değil mi?

Üst Alt