MIUI 4.8.8 Güncellemesi Sonrası Bazı Cihazlardan Desteğini Çekiyor

MIUI kullanıcıları için bugün biraz kötü bir haberim olacak arkadaşlar.

Bugün MIUI tarafından gelen bir mesajda benimde içinde bulunduğum Beta Team ekibinin görevine 4.8.8 ile son verileceği hakkındaydı.

Tabi ki bu sadece benim için geçerli değildi. Yayınladıkları bir mesajda Android 4.4 sürümüne odaklanmaları gerektiği için bazı cihazlardan resmi güncelleme desteğini çekecekleri bildirdiler.

Bu cihazlar şöyle :  i9100 / i9300 / MX2 / Note2 / HTC OneX / Find5 / HTC One / Nubia Z5S(mini).

Son olarak ekledikleri ise eğer bu cihazlardan herhangi biri gelecekte Android 4.4 güncellemesini alırlarsa tekrar desteğe devam edebilecekleri hakkında..

NOT: Demeyin ki Note 2 zaten android 4.4.2 güncellemesi aldı. Sebebini bende bilmiyorum.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Cvp: MIUI 4.8.8 Güncellemesi Sonrası Bazı Cihazlardan Desteğini Çekiyor

Bütün cihazlardan desteğini kesecek ama geri dönüşü kötü olacak bence çünkü insanlara benım yazılımımı kullanacaksanız kesınlıkle benım telefonumu alacaksınız gıbı bırr izlenim bırakacak ve madem desteğını cekecektın nıye bastan verdin derler adama... şahsi düşüncem bu konu firmayı zarara uğratıcak kullanıcılara olan etkisi bariz bir şekilde kötü yönde olacaktır ben mi4 alacaktım mesela vazgeçtim gelsede almam daha iyi cihazlarda gelecek onunla birlikte...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Testimo pid=7007 dateline=1407280653' Alıntı:
Bütün cihazlardan desteğini kesecek ama geri dönüşü kötü olacak bence çünkü insanlara benım yazılımımı kullanacaksanız kesınlıkle benım telefonumu alacaksınız gıbı bırr izlenim bırakacak ve madem desteğını cekecektın nıye bastan verdin derler adama... şahsi düşüncem bu konu firmayı zarara uğratıcak kullanıcılara olan etkisi bariz bir şekilde kötü yönde olacaktır ben mi4 alacaktım mesela vazgeçtim gelsede almam daha iyi cihazlarda gelecek onunla birlikte...

Hocam öngörünüze katılmadığımı belirtmek isterim. Xiaomi'nin cihazlarının bu kadar iyi satmasının en büyük sebeplerinden biri cihazları satın alan kişilerin Xiaomi'nin yazılımına aşina olmaları. MIUI tüm cihazlardan desteğini hiç bir zaman çekmeyecektir. Eğer çekerse hem sizin söylediğiniz durum oluşur hem de marka bilinirliği önemli ölçüde azalır. Xiaomi yöneticileri de bunun farkında ve asla böyle bir hata yapmayacaklardır.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21

cantara pid=7021 dateline=1407321146' Alıntı:
Testimo pid=7007 dateline=1407280653' Alıntı:

Hocam öngörünüze katılmadığımı belirtmek isterim. Xiaomi'nin cihazlarının bu kadar iyi satmasının en büyük sebeplerinden biri cihazları satın alan kişilerin Xiaomi'nin yazılımına aşina olmaları. MIUI tüm cihazlardan desteğini hiç bir zaman çekmeyecektir. Eğer çekerse hem sizin söylediğiniz durum oluşur hem de marka bilinirliği önemli ölçüde azalır. Xiaomi yöneticileri de bunun farkında ve asla böyle bir hata yapmayacaklardır.

Umarım dediğiniz gibi olur ... temennimiz bu yönde ama cihazlardan desteğini geri çekeceğini açıkladı bu bile büyük etki yaratacaktır tam anlamıyla ne kadar forum takıp edıyorsunuz bılmıyorum ama Bizim milletimiz için konuşursam insanların üzerinde benim söylediğimin aksi yönde hiç tepki görmedim iyi oldu diyen yok tamam altyapı çok iyi yazılım güzel ama sonuçta launcher .. önce bu firma eğer bişeyler yapmak istiyorsa launcher olayını kaldırmalı ...

angmar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Cihazım
redmi note
Konular
7
Arkadaşlar Ben anlamadım güncelleme konusunda redmi note un ismi bile geçmiyor sanki xioaminin degil konularda hep mı3 un ismi geçiyor  bu cihaza güncelleme ne zaman gelir nasıl gelir ne gelir bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Üst Alt