Haber MIUI 15’in özellikleri

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUI 15'in Özellikleri


Xiaomi, MIUI 15 ile birlikte kullanıcılara daha gerçekçi ve hassas dokunsal geri bildirim sunacak. Şirketin MIUI 15’te sunacağı deneyimi tanıtacağı yeni modellerin donanımlarıyla destekleyeceği belirtiliyor.

Xiaomi, genel kullanıcı deneyimini iyileştirmek için daha yumuşak animasyonlar, daha basit simgeler başta olmak üzere yeni bir kullanıcı arayüzü tasarımıyla karşımıza çıkacak. Şirketin MIUI 15 ile birlikte sezgisel işlemlerin de iyileştireceğini belirtelim.

MIUI’nin yeni sürümü, kullanıcıların kişisel bilgilerini ve veri güvenliğini korumak için daha sıkı uygulama hakları yönetimi ve daha güvenli veri şifreleme yöntemleriyle tanıtılacak. Xiaomi, kullanıcıların kişisel verilerini korumak için gizlilik ayarlarında değişikliğe gidecek.

MIUI 15, kullanıcılara programı ve kullanım alışkanlıklarına göre tamamlanması gereken görevleri ve etkinlikleri otomatik olarak hatırlatacak. Bununla birlikte yeni sürüm, kullanıcıların farklı uygulamalar arasında daha kolay geçiş yapmasına izin vererek çoklu görev yönetimi konusunda iyileştirmeler ile karşımıza çıkacak.​
 

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Yaş
48
Konum
Kapaklı \ Tekirdağ
Katılım
5 Ocak 2019
Konular
36
Mesajlar
606
Tepkime puanı
4.858
Puanları
118
Miui 14 de vaad edilenleri yapamadı yaptığını çin bölgesi kullanıyor çok saçma herseferinde birdaha xiaomi cihaz almayacağım diyorum ama ucuz olduğu için alıyorum artık rom işleriylede uğraşmıyorum klasik kullanıcı oldum.
 

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konum
Türkiye
Katılım
27 Ocak 2021
Konular
121
Mesajlar
1.119
Çözümler
4
Tepkime puanı
522
Puanları
128
Çine ayrı muhteşem özellikler ve ayrıcalıklı tasarımlar sunarken geri kalan dünya için ayrı içi boş rom sundukça MIUI pek bir şey beceremeyecek maalesef.
 
Üst Alt