- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 11
- Konular
- 92
Hocam Rn11 ama şuan a12deyim çalışıyorHocam cihaz neydi benimkide A12 Mıuı 13 RN9 brıck olmasından korkuyorum.
Hocam Rn11 ama şuan a12deyim çalışıyorHocam cihaz neydi benimkide A12 Mıuı 13 RN9 brıck olmasından korkuyorum.
İstersen ekleyebilirsin ama Android sürümünü ve mıuı sürümünü söylemen gerekiyor.Herhalde kontrol merkezinde Smart Hub kutucuğu çıkmayan tek kişi benim :/
Anladım denicem ama artık brıck olursa geçmiş olsunHocam Rn11 ama şuan a12deyim çalışıyor
Zaten cihazı yeniden başlatmaya gerek yok direk paket yükleyici ile güncelliyorsun bitiyor. istediğinde ayarlardan sistem kullanıcı arayüzü eklentisinin güncellemelerini kaldırıp eskiye çevireblirsin.İstersen ekleyebilirsin ama Android sürümünü ve mıuı sürümünü söylemen gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım denicem ama artık brıck olursa geçmiş olsun
Ah miui vn gibi kontrol merkezi özelleştirmesi de gelse. çok iyi olur valla. Herkes kendine göre dizayn edebilse.benim kullanıcağım şeyleri en üste atmışlar kullanışsız ve kalabalık olmuş nasıl yetişcez biz tek elle ora pratik dizayn yapmıyolar yine fıss gördük
Miui 14.0.18 ve Android 13İstersen ekleyebilirsin ama Android sürümünü ve mıuı sürümünü söylemen gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım denicem ama artık brıck olursa geçmiş olsun
Önce Android 14lü Miui 14'leri görürüz muhtemelen sonrasında ise HyperOs.Tam sürüm gelecek tüm modellere ne zaman gelir ortalama ?
Sanırım android 14 ile beraber gelecek
Evet hocam bilgim var ama sürümler arası cihazlara ve romlara göre brıck olabiliyor system uı güncellemelerinde zaten güncelledim sorun çıkmadıZaten cihazı yeniden başlatmaya gerek yok direk paket yükleyici ile güncelliyorsun bitiyor. istediğinde ayarlardan sistem kullanıcı arayüzü eklentisinin güncellemelerini kaldırıp eskiye çevireblirsin.
Sistem arayüzü çökerse twrp üzerinden dosya yöneticisi ile güncellemeyi kaldırabilirsiniz.Evet hocam bilgim var ama sürümler arası cihazlara ve romlara göre brıck olabiliyor system uı güncellemelerinde zaten güncelledim sorun çıkmadı