- Adım
- Samet
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 12
Hocam bende öyle bir yer yok neden acaba cihaz 13t proRica ederim. Bende öyle yaptım
Hocam bende öyle bir yer yok neden acaba cihaz 13t proRica ederim. Bende öyle yaptım
Uygulamaları yönet kısmına gelince sağ üst 3 noktadan sistem servislerini göster seçeneğine tıklarsanız görünürHocam bende öyle bir yer yok neden acaba cihaz 13t pro
Eski cihazlara da gelecek diyorlar, Rn10 pro ve rn10 serisi mesela alacakmış.Teşekkürler hocam. Keşke eski cihazlara da sunsalar, güzele benziyor bu HiperOS zımbırtısı.
Umarım hep böyle olmaz biraz değiştirirler İkonların hepsinin görünmesi iyi değilmiş meğerRica ederim. Bende öyle yaptım
Ben sabah 11'den beri kullanıyorum hocam bir eksik göremedim henüz. Eskisine gore de daha akıcı aslında. Ama biraz boş hissettiriyor tabi.Eski sürüme geri dönüldü. Henüz kullanılabilir değil bence, eksikleri var.
Ayarlar ikonu yok, alt kısımdaki tüm kısayollar açık şekilde geliyor ve bu pek hoş durmuyor. O sebeple eskiye döndümBen sabah 11'den beri kullanıyorum hocam bir eksik göremedim henüz. Eskisine gore de daha akıcı aslında. Ama biraz boş hissettiriyor tabi.
Evet ayarlar ikonu eksik alt kisimdaki ikonlari kapattim ben ya gizledim bircogunu isime yarayanlari aldim sadece. Bence birkac güne yeni versionu gelir ben apkmirrordan indirmiştim.Ayarlar ikonu yok, alt kısımdaki tüm kısayollar açık şekilde geliyor ve bu pek hoş durmuyor. O sebeple eskiye döndüm
Orda ayarlar kısayolu vardı onu kaldırmışlar ben onu kullanıyordum meselaBen sabah 11'den beri kullanıyorum hocam bir eksik göremedim henüz. Eskisine gore de daha akıcı aslında. Ama biraz boş hissettiriyor tabi.
Evet o çok büyük eksik, bence yakında düzenleme gelir. bu ilk önizleme gibi resmen. hani içi boş test uygulamalar olur ya onun gibi. ben niye kullanıyorum cunku eski panele göre çok daha akıcı ve hızlı geldi. eskisinde hep takılıyodu geçişlerde. zaten wifi mobil veri bluetoth falan kullanıyom hep o panelden onlar da calısıyor isime yarıyorOrda ayarlar kısayolu vardı onu kaldırmışlar ben onu kullanıyordum mesela