geçmiş olsunArkadaslar telime guncelleme geldi 14 yukledim.Yeniden baslat dedim tamamen kapandi acilmiyor.Ses acma guc dugmeside aktif degil ne yapmam gerekiyor pls yardim.
Cozumunu bilen varmi acaba
Güncelleme sorunsuz tamamlandı mı? Kapalıyken ses açma + ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak açmaya çalışın, logo gelene kadar tuşları bırakmayın. Cihaz açılmazsa ve BL kilidi kapalıysa servise, kilit açıksa fastboot rom yükleyebilirsiniz. Son çıkan MIUI 14 rom hybrid, recovery ile de fastboot ile de yüklenebiliyor. Fastboot rom atarken save user data seçeneğini seçerseniz dosyalarınız kaybolmaz. Anlamıyorum derseniz direk servise başvurun.Arkadaslar telime guncelleme geldi 14 yukledim.Yeniden baslat dedim tamamen kapandi acilmiyor.Ses acma guc dugmeside aktif degil ne yapmam gerekiyor pls yardim.
Sabah forumda konu açtım sadece recovery ile yüklenebiliyor Rom - POCO X3 Pro – Global Kararlı V14.0.1.0.TJUMIXM [Mi Pilot]ismi tanınan bi forum da poco x3 proya güncelleme geldi diye okudum ama kontrol ettiğim zaman güncelleme alamadım. Ne zaman miui14 gelir?
MIUI14 hybrid olarak geliyor artık sanırım hocam. EU için sitede hybrid yazıyor, global için de son gelen romlardan ayrıca fastboot yazanı bulamadım farklı birkaç cihaza da baktım. Hybrid ise hem fastboot ile hem de recovery ile kurulabilir oluyor. Ben de recovery sanarak sabit konuya recovery yazmıştım sabah güncellemeyi link eklemeden. Dosyayı indiren varsa miflash ile deneyebilir fastboot olarak da kullanılıp kullanılmadığını, ben bakardım fakat EU kullandığım için global indirmiyorum.Sabah forumda konu açtım sadece recovery ile yüklenebiliyor Rom - POCO X3 Pro – Global Kararlı V14.0.1.0.TJUMIXM [Mi Pilot]
Hocam sürüm mi pilot için yayınlandığından hybrid olmazMIUI14 hybrid olarak geliyor artık sanırım hocam. EU için sitede hybrid yazıyor, global için de son gelen romlardan ayrıca fastboot yazanı bulamadım farklı birkaç cihaza da baktım. Hybrid ise hem fastboot ile hem de recovery ile kurulabilir oluyor. Ben de recovery sanarak sabit konuya recovery yazmıştım sabah güncellemeyi link eklemeden. Dosyayı indiren varsa miflash ile deneyebilir fastboot olarak da kullanılıp kullanılmadığını, ben bakardım fakat EU kullandığım için global indirmiyorum.