- Adım
- Vertu
- Cihazım
- Xioaomi 11T
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 4
Miui 13 den memnunum , 14 geldiğinde yüklemeli miyim acaba ?
Hocam telefonunuz açıldı mı?Direnc ile IMEI atılmıs cıhaza miui 14 güncellemesi yapabilirmiyim acaba
Hocam lütfen nereye verdiğiniz vesaire söylemiştiniz 600 TL ye nerde halloluyor bana 950 TL dediler.açılmadı yeniden imei atılması lazım mıs.Valla telefoncuya verdim 600 tl ye halledıyor.Bakalım yarın aksam alacagım.Anakart degılmıs en azından ondan cok korktum.Eğer öyle cıksaydı telefon çöp olalcaktı.Tabi işin saçma tarafı miui 14 yükleme yapamayacagım olmuyormus sanırım yine aynı şey olabılırmıs.sırf bu yüzden satıcam telefonu
Hocam noldu yaptirabildinzmi 600 TL ye yaptirabildiyseniz Banada yerin ismini söyleyebilirmisiniz ben İstanbul Avrupa yakasındayim ama Beylikdüzüne gelebilirim büyük ihtimalle.Ben Beylikdüzü ndeyım valla
Ne yaptılar tlfa da düzeldi anakart mı yoksa Power entegresimi değişti?Yaptırdım valla şu an kullanıyorum.Beylıkdüzü pazarın orda telefoncu var orda yaptırdım
Merhaba Konuyu bölmekte istemem ama emin olmak için soruyorum. Hibrit rom twrp ile kurulabiliyor mu? Sitede araştırdım hibrit rom ile alakalı bu sayfayı önerdi. Cihazım Redmi note 10 pro EU rom için güncelleme gelmiş otg ile kuracağım ama hibrit yazınca bi araştırayım dedim. Teşekkür ederim.MIUI14 hybrid olarak geliyor artık sanırım hocam. EU için sitede hybrid yazıyor, global için de son gelen romlardan ayrıca fastboot yazanı bulamadım farklı birkaç cihaza da baktım. Hybrid ise hem fastboot ile hem de recovery ile kurulabilir oluyor. Ben de recovery sanarak sabit konuya recovery yazmıştım sabah güncellemeyi link eklemeden. Dosyayı indiren varsa miflash ile deneyebilir fastboot olarak da kullanılıp kullanılmadığını, ben bakardım fakat EU kullandığım için global indirmiyorum.