Soru Miui 14

Vertu88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vertu
Cihazım
Xioaomi 11T
Meslek
Serbest
Konular
4
Miui 13 den memnunum , 14 geldiğinde yüklemeli miyim acaba ?

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
açılmadı yeniden imei atılması lazım mıs.Valla telefoncuya verdim 600 tl ye halledıyor.Bakalım yarın aksam alacagım.Anakart degılmıs en azından ondan cok korktum.Eğer öyle cıksaydı telefon çöp olalcaktı.Tabi işin saçma tarafı miui 14 yükleme yapamayacagım olmuyormus sanırım yine aynı şey olabılırmıs.sırf bu yüzden satıcam telefonu

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
açılmadı yeniden imei atılması lazım mıs.Valla telefoncuya verdim 600 tl ye halledıyor.Bakalım yarın aksam alacagım.Anakart degılmıs en azından ondan cok korktum.Eğer öyle cıksaydı telefon çöp olalcaktı.Tabi işin saçma tarafı miui 14 yükleme yapamayacagım olmuyormus sanırım yine aynı şey olabılırmıs.sırf bu yüzden satıcam telefonu
Hocam lütfen nereye verdiğiniz vesaire söylemiştiniz 600 TL ye nerde halloluyor bana 950 TL dediler.

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Ben Beylikdüzü ndeyım valla

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Ben Beylikdüzü ndeyım valla
Hocam noldu yaptirabildinzmi 600 TL ye yaptirabildiyseniz Banada yerin ismini söyleyebilirmisiniz ben İstanbul Avrupa yakasındayim ama Beylikdüzüne gelebilirim büyük ihtimalle.

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Yaptırdım valla şu an kullanıyorum.Beylıkdüzü pazarın orda telefoncu var orda yaptırdım

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
11
Dostum miui ekranında beklemeyindemedin mi? İlk güncellemede hep geç açılır, uygulamaları vs yüklüyor çünkü. Lütfen öyle deneyip sonucu paylaşır mısın

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
MIUI14 hybrid olarak geliyor artık sanırım hocam. EU için sitede hybrid yazıyor, global için de son gelen romlardan ayrıca fastboot yazanı bulamadım farklı birkaç cihaza da baktım. Hybrid ise hem fastboot ile hem de recovery ile kurulabilir oluyor. Ben de recovery sanarak sabit konuya recovery yazmıştım sabah güncellemeyi link eklemeden. Dosyayı indiren varsa miflash ile deneyebilir fastboot olarak da kullanılıp kullanılmadığını, ben bakardım fakat EU kullandığım için global indirmiyorum.
Merhaba Konuyu bölmekte istemem ama emin olmak için soruyorum. Hibrit rom twrp ile kurulabiliyor mu? Sitede araştırdım hibrit rom ile alakalı bu sayfayı önerdi. Cihazım Redmi note 10 pro EU rom için güncelleme gelmiş otg ile kuracağım ama hibrit yazınca bi araştırayım dedim. Teşekkür ederim.

Üst Alt