Soru Miui 14

adal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R E İ S
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
9
ismi tanınan bi forum da poco x3 proya güncelleme geldi diye okudum ama kontrol ettiğim zaman güncelleme alamadım. Ne zaman miui14 gelir?

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Sabah cihaza ait bölümde sabit konuya yazdım globale güncelleme geldiğini, bir arkadaşımız konu da açmış aynı bölümde, diğer forumlardan önce burada paylaşıldı yani tahminime göre zaten ama bölüme bakmadınız sanırım. Cihazınızda global sürüm mü yüklü? Bilmiyorsanız Ayarlar - cihaz hakkında bölümünde MIUI sürümü yanında parantez içinde yazan kısma bakın, MIUI 13 için SJUMIXM yazıyorsa globaldir. Yine de gelmediyse birkaç gün sürebilir, bugün yayınlandı daha güncelleme.

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Arkadaslar telime guncelleme geldi 14 yukledim.Yeniden baslat dedim tamamen kapandi acilmiyor.Ses acma guc dugmeside aktif degil ne yapmam gerekiyor pls yardim.

adal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R E İ S
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Arkadaslar telime guncelleme geldi 14 yukledim.Yeniden baslat dedim tamamen kapandi acilmiyor.Ses acma guc dugmeside aktif degil ne yapmam gerekiyor pls yardim.
Güncelleme sorunsuz tamamlandı mı? Kapalıyken ses açma + ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak açmaya çalışın, logo gelene kadar tuşları bırakmayın. Cihaz açılmazsa ve BL kilidi kapalıysa servise, kilit açıksa fastboot rom yükleyebilirsiniz. Son çıkan MIUI 14 rom hybrid, recovery ile de fastboot ile de yüklenebiliyor. Fastboot rom atarken save user data seçeneğini seçerseniz dosyalarınız kaybolmaz. Anlamıyorum derseniz direk servise başvurun.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Sabah forumda konu açtım sadece recovery ile yüklenebiliyor Rom - POCO X3 Pro – Global Kararlı V14.0.1.0.TJUMIXM [Mi Pilot]
MIUI14 hybrid olarak geliyor artık sanırım hocam. EU için sitede hybrid yazıyor, global için de son gelen romlardan ayrıca fastboot yazanı bulamadım farklı birkaç cihaza da baktım. Hybrid ise hem fastboot ile hem de recovery ile kurulabilir oluyor. Ben de recovery sanarak sabit konuya recovery yazmıştım sabah güncellemeyi link eklemeden. Dosyayı indiren varsa miflash ile deneyebilir fastboot olarak da kullanılıp kullanılmadığını, ben bakardım fakat EU kullandığım için global indirmiyorum.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
MIUI14 hybrid olarak geliyor artık sanırım hocam. EU için sitede hybrid yazıyor, global için de son gelen romlardan ayrıca fastboot yazanı bulamadım farklı birkaç cihaza da baktım. Hybrid ise hem fastboot ile hem de recovery ile kurulabilir oluyor. Ben de recovery sanarak sabit konuya recovery yazmıştım sabah güncellemeyi link eklemeden. Dosyayı indiren varsa miflash ile deneyebilir fastboot olarak da kullanılıp kullanılmadığını, ben bakardım fakat EU kullandığım için global indirmiyorum.
Hocam sürüm mi pilot için yayınlandığından hybrid olmaz

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
herkes aynı şeyi söylemiş nette.Ne fast boot moduna gecıyor nede wipe kısmına .Uzun bassamda aynı.İlk defa böyle bırsey basıma gelıyor.Telefon guncelleme geldı guncelledı yeniden başlat dedım hıc acılmıyor su an tel.

Üst Alt