Çözüldü Miui 14 touchpal pro klavye sorunu

Turgut06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut
Cihazım
Poco
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar redmi note 10 pro MIUI 14 güncelleme geldi ve yaptım fakat touchpal pro klavye çalışmıyor. Yazı fontu denedim ama olmadı, çözümü bilen varsa lütfen yardım edin, bu sorunu nasıl çözerim ????

selobyk25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
X3 pro
Konular
0
Arkadaşlar bu konu hakkında gerçekten bi telegram kanalı kurulsun az çok bu işlerden anlayan birisi ufak tefek orada birbirimize yardımcı olalım bu sorunu çok uzun süre yasayacagiz anlaşılan formda bahsedilen diğer klavyeleere baktım touchpal a yaklasamaz malesef

Oyla:

Ati04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hami Atilla
Cihazım
redmi note10 5G
Konular
2
Arkadaşlar bu konu hakkında gerçekten bi telegram kanalı kurulsun az çok bu işlerden anlayan birisi ufak tefek orada birbirimize yardımcı olalım bu sorunu çok uzun süre yasayacagiz anlaşılan formda bahsedilen diğer klavyeleere baktım touchpal a yaklasamaz malesef
hocam swıftkey iyi emin olun qwerty benden kötü yazan olmazdı ama şimdi neredeyse bi touchpal kadar yazıyorum . sadece deneyin biraz sabrederek yazın

Oyla:

Muhtar olgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Olgun POLAT
Cihazım
Redmi not 12 Pr
Konular
1
ben xperia klavye kullanıyorum gayet iyi
T9 varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu klavye ler hepsi çöp Touchpall klavye yanında ama çalışmadı

Oyla:

birinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deneme
Cihazım
Samsung
Konular
0
tabi gayet güzel
Arkadaşlar yıllardır Touchpal kullanıyorum. O kadar alıştım o kadar güzel ki ne yaptıysam ne araştırdıysam saatlerce zaman harcadım asla alternatifini bulamadım. En yakın alternatif Xperia klavye ama o da kesinlikle Touchpal değil! Bugün Google Play'de eski T9 adıyla satılan yani Old T9 diye satılan klavye 125 TL'ye aldım tamamen çöp sakın benim gibi paranızı ziyan etmeyin. Arkadaşlar bir şekilde bu klavyeyi kullanmaya devam etmemiz lazım Yeni androidlerde artık uyumsuzluklar baş gösteriyor. Ne yapacağız bilemiyorum. Her iyi şey gibi batmaması gereken kapanmaması gereken firmalar kapanıyor saçma sapan firmalar hayatına devam ediyor

Oyla:

Muhtar olgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Olgun POLAT
Cihazım
Redmi not 12 Pr
Konular
1

Bu linkten indirin. Rar dosyası içinde 3 farklı apk var. Benim 2. Sıra yani ortadaki çalıştı ve sorunsuz. Ayrıca linkin çalışıp çalışmadığı konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim. Güzel günlerde kullanın. Bir teşekkürü eksik etmeyin 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbiri TouchPal tutmuyor. Haklısınız. Ben de çok bekledim. Araştıra Araştıra buldum, iyi ki bulmuşuz 😀
Bulduğun çözüm ne onu anlamadım

Oyla:

Muhtar olgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Olgun POLAT
Cihazım
Redmi not 12 Pr
Konular
1
Arkadaşlar yıllardır Touchpal kullanıyorum. O kadar alıştım o kadar güzel ki ne yaptıysam ne araştırdıysam saatlerce zaman harcadım asla alternatifini bulamadım. En yakın alternatif Xperia klavye ama o da kesinlikle Touchpal değil! Bugün Google Play'de eski T9 adıyla satılan yani Old T9 diye satılan klavye 125 TL'ye aldım tamamen çöp sakın benim gibi paranızı ziyan etmeyin. Arkadaşlar bir şekilde bu klavyeyi kullanmaya devam etmemiz lazım Yeni androidlerde artık uyumsuzluklar baş gösteriyor. Ne yapacağız bilemiyorum. Her iyi şey gibi batmaması gereken kapanmaması gereken firmalar kapanıyor saçma sapan firmalar hayatına devam ediyor
Gerçekten touchpall yerini tutacak bir tane klavye bulamadım Ben de o T9 klavyeye parayla aldım ama touchpal'in yanına mı bile geçmiyor tamo klavye diye bir klavye kullanıyorum O da kelime ezberleme diye bir şey yok Her gün tekrar tekrar Yeni kelime yazıyorsun yani bu touchpall redmi telefonlarda nasıl kullanılır Bunu bilen bulan varsa bir yardımcı olsun

Oyla:

Ati04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hami Atilla
Cihazım
redmi note10 5G
Konular
2
Ben mecburen swiftkeye alışmak zorunda kaldım hemen hemen touvhpal kadar rahat yazıyorum. İlla t9 olsun diyorsanız tamo klavye deneyin. Diğer türlü şu an alternatif yok boşa çaba olur veya samsung cihaz alıp samsung keyboard kullanmak lazım onda da var t9

Oyla:
Üst Alt