Çözüldü Miui 14 touchpal pro klavye sorunu

Turgut06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut
Cihazım
Poco
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar redmi note 10 pro MIUI 14 güncelleme geldi ve yaptım fakat touchpal pro klavye çalışmıyor. Yazı fontu denedim ama olmadı, çözümü bilen varsa lütfen yardım edin, bu sorunu nasıl çözerim ????

burcu_aksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
2
Konu 'Touchpal Klavye APK' MIUI 14 - Touchpal Klavye APK

Kusura bakmayın arkadaşlar. Uzun zamandır buraya giriş yapmamıştım.
Bu attığım linkte birkaç TouchPal klavye apk sı var. Bende hepsi işe yaramıştı. Belki sizde de olur. Bir deneyin isterseniz.

Oyla:

Ahmetr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahnet
Cihazım
Mi Note10 pro
Konular
0
Arkadaş lar ben honor magic 6 pro aldım 8 sürümü varken sorun yoktu bende çalışıyordu touchpal ama 9 Güncelleme geldı yaptım şimdi ne yaptımsa olmuyor klavye ekrana bile gelmiyo bı el atın ızdırap çekiyorum resmen bu diğer klavyler ile

Oyla:

Ati04

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hami Atilla
Cihazım
redmi note10 5G
Konular
2
Arkadaş lar ben honor magic 6 pro aldım 8 sürümü varken sorun yoktu bende çalışıyordu touchpal ama 9 Güncelleme geldı yaptım şimdi ne yaptımsa olmuyor klavye ekrana bile gelmiyo bı el atın ızdırap çekiyorum resmen bu diğer klavyler ile
dostum swiftkey indir ve sabırla yaz emin ol elin alışacak touchpalı unutun artık zor bi daha gelmesi o yüzden alışmış olursun. Benim kadar qwerty klavyede zorlanıyorsundur ama alışıyorsun diğer klavyeler zor ama swiftkey t9 gibi neredeyse buna emin ol. Ha illa t9 kullancam diyorsan tamo klavyede var bu özellik.

Oyla:
Üst Alt