Çözüldü MIUI 14 Süper Widgetleri Etkinleştirme (Redmi & Mi Cihazlar için)

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Bunun çözümünü ve diğer widgetlerin etkinleştirilmesini araştırıyorum. Gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim.
Ama çok güzel oldu. Bu konuyu diri tutmak lazım. Bir kaç yere baktım saçma sapan şeyler var Bi bu düzgün

İhsanavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Son günlerde Miui 14 ile gelmesi gereken özellikler bana gelmedi diye çok fazla konu açıldığını görüyorum. Bu özellikler Çin romunda mevcut sadece, bizim kullanabilmemiz için ise şöyle bir yöntem var. Adımları dikkatlice uygularsanız kolayca yapabilirsiniz.
Yöntem sadece Redmi ve Mi cihazlar içindir. Poco'da olmuyor. Miui 13 veya 14'te olmanız da farketmiyor.

1. Linkteki iki dosyayı da indirin.
2. Mıuı Launcher.apk yükleyip güncelleyin.
3. Ayarlar/telefon Hakkında/yedekleme & Geri yükleme Bölümünden yedekleme kısmına girin ve mobil cihazı seçin karşınıza gelen tüm seçeneklerden onay işaretini kaldırın diğer sistem uygulama verilerini genişleterek sadece sistem başlatıcıyı işaretleyin ve yedeklemenizi alın.
4. Dosya yöneticisinde MIUI klasörüne girdiğinizde ilk sırada backup isimli klasör bulunmakta oraya giriyoruz Allbackup dosyasına giriyoruz ve yedeklediğimiz lanucher.bak dosyasını başka bir yere taşıyoruz (eski haline dönmek için silmemenizde fayda var) benim verdiğim linkteki indirdiğiniz Sistem başlatıcı(com.miui.home).bak dosyasını buraya yapıştırıyoruz.
5. Ayarlar/telefon Hakkında/yedekleme & Geri yükleme Bölümünden geri yüklemeye girerek son aldığımız yedeği geri yüklüyoruz ve artık widgetler etkin. istediklerinizi ekranda bırakabilir istediklerinizi kaldırabilirsiniz. Pet hayvanlar oldukça güzel görünüyor :) Hayırlı olsun

Dipnot: Eğer eski ana ekran görünümüne dönmek isterseniz kendi orjinal yedeğinizi aynı yöntemle geri yüklemeniz gerekmekte.
diğer sistem uygulama verilerini genişletmekten kasıt ne tam olarak bütün tikleri kaldırıp ordan çıkıyoruz devamını rica etsem açar mısın biraz daha?

sleepwalker_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MT
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
4
diğer sistem uygulama verilerini genişletmekten kasıt ne tam olarak bütün tikleri kaldırıp ordan çıkıyoruz devamını rica etsem açar mısın biraz daha?
Diğer sistem uygulama verilerinin üzerine bir kez bastığında liste açılıyor ordan sadece sistem başlatıcıyı seçiyorsun.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-24-20-43-22-254_com.miui.backup.jpg
    Screenshot_2023-04-24-20-43-22-254_com.miui.backup.jpg
    307,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2023-04-24-20-43-37-655_com.miui.backup.jpg
    Screenshot_2023-04-24-20-43-37-655_com.miui.backup.jpg
    300,3 KB · Görüntüleme: 62

İhsanavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Diğer sistem uygulama verilerinin üzerine bir kez bastığında liste açılıyor ordan sadece sistem başlatıcıyı seçiyorsun.
hocam bı de verdiğin sistem başlatıcı 288 mb olan dosya açılmıyor hatası aldım

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Kaldırdığımız widgeti geri getirmeyi bulursak tamamdır.

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Bu arayüz daha fazla şarj yer mi acaba?

Emresword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
Redmi Note10s
Konular
3
Son günlerde Miui 14 ile gelmesi gereken özellikler bana gelmedi diye çok fazla konu açıldığını görüyorum. Bu özellikler Çin romunda mevcut sadece, bizim kullanabilmemiz için ise şöyle bir yöntem var. Adımları dikkatlice uygularsanız kolayca yapabilirsiniz.
Yöntem sadece Redmi ve Mi cihazlar içindir. Poco'da olmuyor. Miui 13 veya 14'te olmanız da farketmiyor.

1. Linkteki iki dosyayı da indirin.
2. Mıuı Launcher.apk yükleyip güncelleyin.
3. Ayarlar/telefon Hakkında/yedekleme & Geri yükleme Bölümünden yedekleme kısmına girin ve mobil cihazı seçin karşınıza gelen tüm seçeneklerden onay işaretini kaldırın diğer sistem uygulama verilerini genişleterek sadece sistem başlatıcıyı işaretleyin ve yedeklemenizi alın.
4. Dosya yöneticisinde MIUI klasörüne girdiğinizde ilk sırada backup isimli klasör bulunmakta oraya giriyoruz Allbackup dosyasına giriyoruz ve yedeklediğimiz lanucher.bak dosyasını başka bir yere taşıyoruz (eski haline dönmek için silmemenizde fayda var) benim verdiğim linkteki indirdiğiniz Sistem başlatıcı(com.miui.home).bak dosyasını buraya yapıştırıyoruz.
5. Ayarlar/telefon Hakkında/yedekleme & Geri yükleme Bölümünden geri yüklemeye girerek son aldığımız yedeği geri yüklüyoruz ve artık widgetler etkin. istediklerinizi ekranda bırakabilir istediklerinizi kaldırabilirsiniz. Pet hayvanlar oldukça güzel görünüyor :) Hayırlı olsun

Dipnot: Eğer eski ana ekran görünümüne dönmek isterseniz kendi orjinal yedeğinizi aynı yöntemle geri yüklemeniz gerekmekte.
Konu için teşekkürler hocam elinize sağlık. Bir sorum olucaktı 2.resimde görüldüğü üzere klasörleri düzenleyince arka taraflar beyaz oluyor bunu saydam yapma şansımız varmi acaba?

Üst Alt