Elbette onunla kalkmıştır. Launcher güncellemesini kaldır dediğinizde geri gelmiyorsa mecburen modlu sürümü yüklemeniz yada modül kullanmanız gerekiyor.hocam dedigim gibi en basta vardi guncelleme yapinca kalkti guncelleme ile kaldirmis olabilirler yani.
sistem baslaticidan kaldir diyorum ama geri gelmiyor maalesefElbette onunla kalkmıştır. Launcher güncellemesini kaldır dediğinizde geri gelmiyorsa mecburen modlu sürümü yüklemeniz yada modül kullanmanız gerekiyor.
System launcher uygulamasının APK sürümlerini indirip deneyin. Elbet bir sürümde bu özellikler mevcuttur.sistem baslaticidan kaldir diyorum ama geri gelmiyor maalesef
Bu sürümü yükleyip dener misin?bulamadim hocam denedim baya ama cikmadi
Sistem Başlatıcısı guncellendigi icin oyle yenisinde simge buyutme yeri yok bende apk yukleyip denemiştim.Şunu deneyebilrisin ama eger olursa ana ekranin ilk aldigindaki ayara döner.Ayarlar>Uygulamalar>Sistem başlatıcısı>güncellemeleri kaldır bunu deneyebilirisinEvet arkadaslar telefonu ilk aldigimda ayarlarda gozukuyordu ama suanda bulamiyorum nasil cozebilirim.Ek olarak simge animasyonlari da gozukmuyor mesela ayarlardan ciktigim zaman icindeki cark donmuyor gibi.Note 12 Pro cihazim
bulamadim hocam a maalesefduvar kağıdı ve kişiselleştirme
simgelerin içinde hocam
denedim olmadi hocamSistem Başlatıcısı guncellendigi icin oyle yenisinde simge buyutme yeri yok bende apk yukleyip denemiştim.Şunu deneyebilrisin ama eger olursa ana ekranin ilk aldigindaki ayara döner.Ayarlar>Uygulamalar>Sistem başlatıcısı>güncellemeleri kaldır bunu deneyebilirisin
Yardım edebilir misinizUygulama güncelleme yaparken dışarıdan apk ile güncelleme yaparken bu hatayı alıyorum
Diğer uygulamalar dada.