- Adım
- ulaş
- Cihazım
- xiami mi 8
- Konular
- 0
Merhaba. Bende sürekli "mi izinler durmaya devam ediyor" uyarısı çıkıyor. Bunu nasıl aşabilirim?
Geçmiş olsun. Allah c.c. sizin ve tüm depremzedelerin yardımcısı olsun ve kolaylıklar versin.Depremden dolayı evim hasar gördü, evi terkedip başka şehre gittim. Bir süre yardımcı olamayacağım.
En iyisi temiz direk olsada olur twrp varsamiui 12.5 by xiaomi.eu 21.3.18 haftalık beta yüklü. Benim telefonun usb kısmı çalışmıyor birden bire çalışmamaya çalıştı. Bu romu benimkinin üstüne atsam sıkıntı yaşar mıyım yoksa illa pc ye bağlatıp mı yapmak lazım. Çünkü dosyayı tekrar telefona atmam gerekiyorsa kabloyla atmam gerekecek o yüzden direk üzerine atabilir miyim
Birşeyleri yanlış yapmış olabilsin hocamsa. arkadaşlar başka miui 14 romlar yüklemdim. telefonu yeniden başlattığımda recovery ekranında kalıyor
sebebini bilen varmıdır
Hocam öncelikle merhaba daha önce bu işlerle ilgilenmediğim için soruyorum kusura bakmayın.Mi9T cihazımı MIUI 14 yapmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekir ilk adımım nasıl olmalı bir rehber var mı bunun için birde imie ve içindeki dosyalarım ve uygulamalarım tamamen gider mi şimdiden teşekkür ederimMi 9T Pro ve K20 Pro için Android 12 tabanlı Miui 14 Rom.
Kendim kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorun görmedim. Twrp son sürüm ile kurulumunu yaptım ve kurulum adımları diğer miui tabanlı romlarla aynı (4 wipe sonrası romu flaşla).
Not: Kurulumdan önce Twrp'den format data YAPMAYIN cihaz fastboot'ta kalabilir. Böyle bir durum yaşayan olursa Mi Flash ile fastboot rom yüklesin. Rom yükleme konusunda tüm sorumluluk size aittir.
Bankacılık uygulaması kullananların bu tür romları kullanmasını şahsen önermiyorum.
ROM: MIUI GHOST v3.5
DEVICE: RAPHAEL
ROM VERSION: 14.0.10.0
ANDROID VERSION : 12
Çıkış Tarihi: 23.01.18
Mega Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Geliştirici bu linki silmiş)
Drive linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir