- Adım
- samuel
- Cihazım
- poco x3
- Konular
- 21
MIUI 13 te ne kadar alıyordunuz. Bu şekilde gayet iyi diye düşünüyorum. Daha ne olsun ki.Mi 11T 256GB global 14.0.3 yüklü test edildi. Güç tasarrufu kapalı olarak 2 saat 120hz açık ve wifide kullanıldı. Oyun ve diğer uygulamalar gayet akıcıdır.
Ben FIFA ve e football oynadığım için ısınma görmedim. Bende ilginç birşey oldu. 13.0.5 den güncelleme yaptıktan sonra MIUI logosu bir süre ekranda sanki ekran yanmış gibi kaldı zamanla kayboldu. Yazılımsal mı ekran mı kötü çözemedim.Aynı cihaz, aynı sürüm şimdilik kullanım böyle gayet memnunum yanlız cod mobile gibi oyunlarda birazcık ısınmada artış hissettim bunun haricinde bir sorun görmedim.
Telefon yeniden başladığında olduysa eğer bir süre MIUl logosunda bende de kaldı. Başka bir şey ise bilemeyeceğim. Telefonda hiç bir ısınma olmuyor mu ufak bile olsa.Ben FIFA ve e football oynadığım için ısınma görmedim. Bende ilginç birşey oldu. 13.0.5 den güncelleme yaptıktan sonra MIUI logosu bir süre ekranda sanki ekran yanmış gibi kaldı zamanla kayboldu. Yazılımsal mı ekran mı kötü çözemedim.
Telefonu yeniden başlattığımda mi logosu çıkıyorya siyah ekranda. Ondan sonra telefon açıldığında duvar kağıdının ortasında o logo sanki ekran yanmış gibi kalıyor. Ama sonra kendiliğinden kayboluyor. Sendekide böyle oldu demi ? Miui 14 den sonra oldu bu. Onun dışında oyun oynuyorum çok hafif ısınıyor öyle belli belirsiz.Telefon yeniden başladığında olduysa eğer bir süre MIUl logosunda bende de kaldı. Başka bir şey ise bilemeyeceğim. Telefonda hiç bir ısınma olmuyor mu ufak bile olsa.
Benimde öyle oldu büyük ihtimalle güncellemeden kaynaklı sıkıntı yoktur o zamanTelefonu yeniden başlattığımda mi logosu çıkıyorya siyah ekranda. Ondan sonra telefon açıldığında duvar kağıdının ortasında o logo sanki ekran yanmış gibi kalıyor. Ama sonra kendiliğinden kayboluyor. Sendekide böyle oldu demi ? Miui 14 den sonra oldu bu. Onun dışında oyun oynuyorum çok hafif ısınıyor öyle belli belirsiz.
Ekran süresi 9 saat,gerçekden de gelişme var.Bakalım diğer modellerde ne etki edecek.Özellikle Mediatek İşlemcili Cihazlarda,asıl orda kendini belli edecekMi 11T 256GB global 14.0.3 yüklü test edildi. Güç tasarrufu kapalı olarak 2 saat 120hz açık ve wifide kullanıldı. Oyun ve diğer uygulamalar gayet akıcıdır.