- Adım
- Ali
- Cihazım
- Xiaomi mi 11t
- Konular
- 13
Sende de sürekli açık ekran arka planı tam siyah değil de gri siyah karışımı bişey gibi değil mi adeta lcd ekranmış gibi,saat animasyonu gidince cihaz sabitken 1 kere dokununca yine sürekli açık ekran animasyonu geliyor ama bu sefer arkaplan normal kapalı siyah ekran herhangi bir gri çalışır piksel yokŞimdi denedim bendede öyle. Yazılımla alakalı büyük ihtimalle. Çünkü bazı sorunlar var xiaomiye geri bildirim yapılmış olan. Mesela telefonu yeniden başlattığında ilk açılıştaki MIUI logosu ekranda yanık gibi kalıyor zamanla kayboluyor buda bildirilen sorunlardan birisiydi. Dene bak sendede öyledir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim 3 kere hiçbirinde MIUI logosunu kalmıyor o sorunu hiç yaşamadım bende Yok oŞimdi denedim bendede öyle. Yazılımla alakalı büyük ihtimalle. Çünkü bazı sorunlar var xiaomiye geri bildirim yapılmış olan. Mesela telefonu yeniden başlattığında ilk açılıştaki MIUI logosu ekranda yanık gibi kalıyor zamanla kayboluyor buda bildirilen sorunlardan birisiydi. Dene bak sendede öyledir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde çoğu kişi 14 ile pil süresi baya iyileşti demiş bende de tam tersi, gördüğüm 2 sorun bi sürekli açık ekranda birde pil süresinde başka bir hata yok gibi bendeŞimdi denedim bendede öyle. Yazılımla alakalı büyük ihtimalle. Çünkü bazı sorunlar var xiaomiye geri bildirim yapılmış olan. Mesela telefonu yeniden başlattığında ilk açılıştaki MIUI logosu ekranda yanık gibi kalıyor zamanla kayboluyor buda bildirilen sorunlardan birisiydi. Dene bak sendede öyledir.