- Adım
- Eren
- Cihazım
- 11T
- Konular
- 30
Düşük .dEkran süresi nasıl bana düşük gibi geldi 11t miui 14 endonezya
Gayet iyi,ekran süresi nasıl düşük gibi,orta derecede ekran süresi daha ne yapsın XiaomiEkran süresi nasıl bana düşük gibi geldi 11t miui 14 endonezya
12 saati gördüm bundan sonraki şarjda şuan gayet memnunumGayet iyi,ekran süresi nasıl düşük gibi,orta derecede ekran süresi daha ne yapsın Xiaomi
Yurtdışı cihaz mi biz yarısını zor alıyoruz12 saati gördüm bundan sonraki şarjda şuan gayet memnunum
Yurtdışı evetYurtdışı cihaz mi biz yarısını zor alıyoruz
Şarjdan hemen çekmeyip dolduktan sonra 20 dakika gibi şarjda tutunca parlaklığı kısıp 60 Hz güç tasarrufu yapınca birde net kapalıysa daha fazla ekran süreside alıyorsun.Yurtdışı evet
Ss atarmisiniz12 saati gördüm bundan sonraki şarjda şuan gayet memnunum
Ekran süresi olayı cihazı nasıl kullandığımızla çok alakalı. Ben geçen gün şarjdan çektim yatağa geçtim. Güç tasarrufu açık ekran 60hz ve parlaklık minimuma yakın seviyede 1saat kullandım şarjım 95 e düştü. Yani kullandığın şartlar çok farkediyor.Ss atarmisiniz
Uygulamadan uygulamaya değişiyor.Ekran süresi olayı cihazı nasıl kullandığımızla çok alakalı. Ben geçen gün şarjdan çektim yatağa geçtim. Güç tasarrufu açık ekran 60hz ve parlaklık minimuma yakın seviyede 1saat kullandım şarjım 95 e düştü. Yani kullandığın şartlar çok farkediyor.