Soru Miuı 14.0.2 TKDMIXM

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Benim dediğim yedekler, silinmesini istemediğin her şey. Bir hatırlatma olarak yazdım. Rehberdir, notlardır, fotoğraflardir vs. Ben Type-C flaş bellek kullanıyorum. Formattan önce hepsini flaş belleğe alıyorum. Sonra basıyorum formatı
İş bitince flaş belleği takıp geri alıyorum yedeklerimi.
Şu an MIUI 12.5.3 kurdum hocam birkaç hafta deneyimleyeceğim bakalım. Şimdilik akıyor cihaz umarım 13 ve 14'ten iyidir 😃

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
Ben dun gectim, memnunum ben ya, bir sikintisini gormedim, nedense bende de 13 cok sacmaliyordu

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
MIUI 13, MIUI 14 global Endonezya eu rom felan kurdum da hocam 12.5 Endonezya ilk izlenimlerim olarak harbiden diğerlerinden iyi gibi duruyor.

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Benimde cihazımda şuan global 14.0.2 yüklü ama hızlı ısınıyor Endonezya 12.5 kullananlar dönüşleri yapabilirmi acaba ? oyunlar ısınma durumu nasıl

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Benimde cihazımda şuan global 14.0.2 yüklü ama hızlı ısınıyor Endonezya 12.5 kullananlar dönüşleri yapabilirmi acaba ? oyunlar ısınma durumu nasıl
Hiç yoruma gerek yok, kesinlikle deneyin. Kendiniz görmüş olun. Rom yükleme işleri basit olduğundan hemen halledersiniz. Bence 12.5 te kalırsınız sonrasında.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
AKINLASINN arkadaşın tavsiyesine uyarak dün gece yükledim hocam. İlk izlenimlerim şöyle; pil durumu şimdiye kadar ki en iyisi %32 kayıp ile 183 dakika ekran süresi aldım takribi 9 buçuk saat gösteriyor ama 8 saate biter gibi android için müthiş değer hele Xiaomi için...
Oyunlarda ısınma durumu 14 ve 13'e göre çok çok daha iyi az ve geç ısınıyor CPU Max 46 derece gördüm 13 ve 14'te 54 derecelere kadar çıkmıştı. Bu sayede işlemci ekranı kısmıyor ve Hz düşmesi olmuyor.
Kamera standartı neyse o.
Arayüz çok daha akıcı.
Kısacası net tavsiye ederim ben şimdiden güncellemeleri kapattım daha da değişmem bu romu Xiaomi istediği yeniliği getirsin 12.5.3 Endonezya testi geçti...

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
AKINLASINN arkadaşın tavsiyesine uyarak dün gece yükledim hocam. İlk izlenimlerim şöyle; pil durumu şimdiye kadar ki en iyisi %32 kayıp ile 183 dakika ekran süresi aldım takribi 9 buçuk saat gösteriyor ama 8 saate biter gibi android için müthiş değer hele Xiaomi için...
Oyunlarda ısınma durumu 14 ve 13'e göre çok çok daha iyi az ve geç ısınıyor CPU Max 46 derece gördüm 13 ve 14'te 54 derecelere kadar çıkmıştı. Bu sayede işlemci ekranı kısmıyor ve Hz düşmesi olmuyor.
Kamera standartı neyse o.
Arayüz çok daha akıcı.
Kısacası net tavsiye ederim ben şimdiden güncellemeleri kapattım daha da değişmem bu romu Xiaomi istediği yeniliği getirsin 12.5.3 Endonezya testi geçti...
Bugün yükleyip bende bir deneyecem 14.0.2 cidden çok kötü ısınma konusunda

Üst Alt