Rehber MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurulumu

Reload

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
4
MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurmak İçin MIUI 13 Romda Olmanız Gerek Başka MIUI 12 Romda Denemeyiniz Çalışmaz
Aşağıdaki MIUISystemUIPlugin.apk İndirip Telefon Veya Hafıza Kartına Atıp Dosya Yöneticisinden Kurunuz.

Güle Güle Kullanın 🙂

Merhaba hocam, bunu yükledikten sonra beğenmezsem yada bana göre kullanışsız gelirse geri eskiye dönebiliyor mu ?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba hocam, bunu yükledikten sonra beğenmezsem yada bana göre kullanışsız gelirse geri eskiye dönebiliyor mu ?
Merhaba
Orjinal Kontrol Merkezini Vermiştim Konuda Yüklenmiyormu
Kaldırmak İçin
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları Yönet/Sistem Kullanıcı Arayüzü Eklentisine Gir Alt Tarafta Güncellemeleri Kaldır seçeneğini Seçerek Kaldırabilirsin.

Reload

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
4
Merhaba
Kaldırmak İçin
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları Yönet/Sistem Kullanıcı Arayüzü Eklentisine Gir Alt Tarafta Güncellemeleri Kaldır seçeneğini Seçerek Kaldırabilirsin.

Tamamdır hocam teşekkürler.

ahmet6661

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
Merhaba
Kaldırmak İçin
Bende sistem arayüzü eklentisi yok sadece sistem arayüzü var ondada güncellemeleri kaldır seçeneki yok nasıl kaldirabilirim attığınız link ile denedim olmadi

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Bende sistem arayüzü eklentisi yok sadece sistem arayüzü var ondada güncellemeleri kaldır seçeneki yok nasıl kaldirabilirim attığınız link ile denedim olmadi
Evet Bende Başka romdayım şimdi denedim olmadı.herhalde artık eklentiyi aktif yapmışlar başka bakacağım konuya yazayım

hfy44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10s
Meslek
İşçi
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende var seçenek

ahmet6661

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
Evet Bende Başka romdayım şimdi denedim olmadı.herhalde artık eklentiyi aktif yapmışlar başka bakacağım konuya yazayım
Tamamdır hocam birde benim telefonuma arayanlar ulaşıyor ulaşamıyor garip şeyler oluyor band sıkıntısı var dediler nasıl çözülür

hihihihaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 11T Pro/ Mi9
Konular
6
MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurmak İçin MIUI 13 Romda Olmanız Gerek Başka MIUI 12 Romda Denemeyiniz Çalışmaz
Aşağıdaki MIUISystemUIPlugin.apk İndirip Telefon Veya Hafıza Kartına Atıp Dosya Yöneticisinden Kurunuz.

Önemli!!
Kurmadan önce Kullanmak İçin Kurunuz Artık Çoğu Romda İptal Edilmiş Yenisi Kuruluyor Ama Eskiye Dönülmüyor Bilginize.

Kaldırmak İçin
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları Yönet/Sistem Kullanıcı Arayüzü Eklentisine Gir Alt Tarafta Güncellemeleri Kaldır seçeneğini Seçerek Kaldırabilirsiniz

Orjinalı Yüklemek İsteyenler Winrarın İçindeki MIUISystemUIPlugin.apk Kurabilirler

Güle Güle Kullanın 🙂

Duyuru!!
Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.
Paket geçersiz göründüğünden yuklenemedi diyo ama şuan MIUI 13.0.9

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8

Önemli!!
Kurmadan önce Kullanmak İçin Kurunuz Artık Çoğu Romda İptal Edilmiş Yenisi Kuruluyor Ama Eskiye Dönülmüyor Bilginize.

Kaldırmak İçin
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları Yönet/Sistem Kullanıcı Arayüzü Eklentisine Gir Alt Tarafta Güncellemeleri Kaldır seçeneğini Seçerek Kaldırabilirsiniz

Orjinalı Yüklemek İsteyenler Winrarın İçindeki MIUISystemUIPlugin.apk Kurabilirler

Güle Güle Kullanın 🙂

Duyuru!!
Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.
hocam öncelikle teşekkür ederim. Bu bildirim panelini Redmi Note 7 De kullanabilir miyim ? Miui Sürümüm 12.5.3 olması lazımdı. agit77 abi bu paneli benimkinde kullabilir miyim acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
hocam öncelikle teşekkür ederim. Bu bildirim panelini Redmi Note 7 De kullanabilir miyim ? Miui Sürümüm 12.5.3 olması lazımdı. agit77 abi bu paneli benimkinde kullabilir miyim acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sakın yüklemeyin. Sistem kilit ekranında siyah ekranda kalır. Bu sadece miui 13 içindir.

Üst Alt