Güle Güle KullanTeşekkürlerEllerine sağlık ustam kurdum güzelde çalışıyor.
Çok ciddi bir güvenlik sorunu var bunu geribildirimden xiaomi ye yolladım
Telefon kilit ayarlarında
*Herzaman açık ekran
*Kaldırınca uyanma
*Parmak izi
*Pin kilidi
Bunlar açık
Çalıştığım işte iştakibi için telefonu 10-15 dkda bir cebimden çıkarıp saate bakıyorum kaldırınca uyanma açık olduğu için ekran açılıyot fakat miui 13 yükledikten sonra telefonu günde 50 defa cebimden çıkarıyorsam 6-7 defasında tuş kilidi açık hale geliyor, çok dikkat ediyorum parmak izinede dokunmuyorum ama kilit kendiliğinden açılıyor. Yüz tanıma açık olsa anlarım fakat oda kapalı. Bu durum canımı sıktı böyle bir güvenlik açığı nasıl gözden kaçar anlamıyorum
OrjinaliOrjinale dönmek için ne yapmak lazım ben kurdum da tekrar dönüş yapmak istersek
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/sistem kullanıcı arayüzü eklentisi ni bul ve tıkla alt tarafta güncellemeleri kaldır seçeneğini seçOrjinale dönmek için ne yapmak lazım ben kurdum da tekrar dönüş yapmak istersek
android 11de olmuyor android 12 olması lazım. Yani miui 13 olması yetmiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ekran görüntüsü attım acaba niçin değişmedi Bi bilginiz var mı tşkler
KraaaallllMIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurmak İçin MIUI 13 Romda Olmanız Gerek Başka MIUI 12 Romda Denemeyiniz Çalışmaz
Aşağıdaki MIUISystemUIPlugin.apk İndirip Telefon Veya Hafıza Kartına Atıp Dosya Yöneticisinden Kurunuz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Orjinalı Yüklemek İsteyenler Winrarın İçindeki MIUISystemUIPlugin.apk Kurabilirler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güle Güle Kullanın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.