Soru MIUI 13 sürüm düşürme

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
mi flashdan rom kur clean all diyerek daha sonra fastbootdan modem dosyasını flashla yazılımcınız bırakmıştır illaki modem dosyasını
modem dosyasını bırakmıştır derken anlayamadım ben sonradan euya geçtim stock romdan yedek almam lazımdı anladığım kadarıyla

Skyline61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
16
Mi 11 Lite 4G Miui 13 Global Rom alan var mı veya ne zaman gelecek Redmi note 10 pro ya geldi ikiside aynı islemciyi kullanıyor gelen varsa nasıl hataları nelerdir?

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Mi 11 Lite 4G Miui 13 Global Rom alan var mı veya ne zaman gelecek Redmi note 10 pro ya geldi ikiside aynı islemciyi kullanıyor gelen varsa nasıl hataları nelerdir?
işlemciyle ilgisi yok ayrıca mi 11 litelere geldi güncelleyiciden dosyayı indirip güncelleyebilirisniz

belo3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali taş
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
Yine başladı eski sürüme nasıl dönerim kervanı :) her sene aynı olay hiç şaşmaz herkes güncelleyip bi önceki sürüme nasıl dönerim konusu açar :) mi flashla yüklemek istediğiniz romu yüklerken save data seçeneğini seçin yükleyin.
bu yüklemeyi yapmak için bootlader açılması lazımmış sanırım. açılması gerekmiyormu. açılıp yüklenirse. cihaz garanti dışı kalmıyormu. Detaylarıda açıksa yazarsanız sevinirim. Haliyle forumda herkes üst düzey kullanıcı ve bilgili tecrübeli değil. Detaylı cevaplar bekliyorum. Siz ve diğer bilgisi tecrübesi olan forumdaşlardan.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bu yüklemeyi yapmak için bootlader açılması lazımmış sanırım. açılması gerekmiyormu. açılıp yüklenirse. cihaz garanti dışı kalmıyormu. Detaylarıda açıksa yazarsanız sevinirim. Haliyle forumda herkes üst düzey kullanıcı ve bilgili tecrübeli değil. Detaylı cevaplar bekliyorum. Siz ve diğer bilgisi tecrübesi olan forumdaşlardan.
Haklısınız. Bu yöntemle bootlader kilidinin açılması gerekli ve bootolader kilidi açarsanız cihazınız garanti dışı olacaktır.

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Anca MediaTek kullanıyorsanız Ücretli Onarım ile garanti dışı kalmadan sürüm düşülebilir. (Qualcomm'da arka kapağın açılması gerek zaten onu direkt anlarlar)

Zaten BL geri kilitlense bile fastboot'a bakınca "warranty:no" da kalıyor ama bu bazı şirketlerin pek umrunda olmuyor.

Duyduğuma göre Xiaomi'nin bile bazen umrunda olmuyor, kilidi kapayıp stock ROM yükleyince garantiye kabul ediyorlar diye biliyorum.

MTK'de o warranty değişkeni teorik olarak sıfırlanabiliyo ama sadece Android One'da denenmiş.

rasoaga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar bende aynı sorundan muzdarip im cihazım X3 pro tr cihazi miui 13 güncelledikten sonra görüntülu görüşmede ve normal görüşmede sesim karşıya gitmemeye başladı 2 aydır böyle, şimdi sürümü düşürsem IMEI gider mi

v.azak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hiç yok
Cihazım
mi 6
Konular
1
Yine başladı eski sürüme nasıl dönerim kervanı :) her sene aynı olay hiç şaşmaz herkes güncelleyip bi önceki sürüme nasıl dönerim konusu açar :) mi flashla yüklemek istediğiniz romu yüklerken save data seçeneğini seçin yükleyin.
Bl kilidi açık olması gerekiyormu

Üst Alt