Hocam eline emeğine sağlık redmi note 9 pro Joyeuse eu romda çalıştı çalışan tek güç menü modu basarılarınızın devamı nı dilerimModülü kurmak için Cihazınızın Bl Kilidi açık ve Magisk (Root) olması gerekir.Modülü indirin ve Magisk Modül + işaretine basın ve indirdiğiniz modülü seçin kurulum bittikten sonra reboot diyin ve keyfini çıkartın
KURULUM :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
teşekkürler hocam güle güle kullanınHocam eline emeğine sağlık redmi note 9 pro Joyeuse eu romda çalıştı çalışan tek güç menü modu basarılarınızın devamı nı dilerim
bilgilendirme için teşekkürlerNote 8 Pro için V12 greshann endonezya romda çalışmıyor bilginize. Cihaz bootloop oluyor
Hocam acaba buna Türkçe çeviri yapmak mümkün mü ne dersiniz süper olmazmı ben bu işe bi.el atayım bakalım Türkçe yapabilecek miyimModülü kurmak için Cihazınızın Bl Kilidi açık ve Magisk (Root) olması gerekir.Modülü indirin ve Magisk Modül + işaretine basın ve indirdiğiniz modülü seçin kurulum bittikten sonra reboot diyin ve keyfini çıkartın
KURULUM :
Bilemedim hocamHocam acaba buna Türkçe çeviri yapmak mümkün mü ne dersiniz süper olmazmı ben bu işe bi.el atayım bakalım Türkçe yapabilecek miyim
Bilemedim hocam
elinize sağlık hocam konuya ekledimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhocam buyrun türkçe çeviri yapıldı sorunsuz çaılışıyor denendi drive upload ettim bence böyle cok daha güzel oldu
eywallah hocam sağolasınelinize sağlık hocam konuya ekledim