- Adım
- ejder
- Cihazım
- mi 10t pro 5g
- Konular
- 2
Link var mıdır?Gelmiş Endonezya miui 13.0.2.0 sürümü bence globalden daha stabil dir bende gecebilirim
Link var mıdır?Gelmiş Endonezya miui 13.0.2.0 sürümü bence globalden daha stabil dir bende gecebilirim
Yükledim bugün ama bağlantı sorunları oluşuyor anlamadım birşey globale geri döndüm Avrupa nasıl acaba denediniz mibana globalden daha stabil geldi ayrıca şarj süresi gözle görünür şekilde global miui13ten iyi gibi şuanlık.
avrupa sürümünü denemedim şahsen, 12.5 endonezyadan sonra global 13 kurmuştum, hem şarj dayanma süresinin kısalığı hemde google mesaj ve arama uygulamasını sevmememden dolayı endonezya 13 yükledim. Hem batarya sürem iyileşti hemde miui arama ve mesaja tekrar kavuştum. Ben bariz bir sorun fark etmedim dün akşamdan beriYükledim bugün ama bağlantı sorunları oluşuyor anlamadım birşey globale geri döndüm Avrupa nasıl acaba denediniz mi
Google wp yedeklerini geç yüklüyor bazı Google bağlantıları yavaş hem recovery ile hem fastboot la yükledimavrupa sürümünü denemedim şahsen, 12.5 endonezyadan sonra global 13 kurmuştum, hem şarj dayanma süresinin kısalığı hemde google mesaj ve arama uygulamasını sevmememden dolayı endonezya 13 yükledim. Hem batarya sürem iyileşti hemde miui arama ve mesaja tekrar kavuştum. Ben bariz bir sorun fark etmedim dün akşamdan beri
Başlıkta bahsettiğim MIUI downloader uygulamasından bulabilirsiniz bulamazsanız fastboot recovery ota hangisi lazım yazın atarimLink var mıdır?
Kral Ota romdan yükleyeceğim MIUI 13.0.12.0 sorun olur mu?Selamlar arkadaşlar
Google Play'den mui downloader indirdim ve global MIUI 13 ota güncellemesini manuel olarak yükledim inanılmaz seri ve stabil manuel yüklemek için MIUI sürümüne giriyoruz 3 5 defa tıklayınca sağ üst köşedeki 3 noktada detaylı menü açılıyor güncelleme paketi seç i tıklayın ve indirdiğiniz ota dosyasını gösterip seçin stockt recovery ile guncelleyecek plaka gitmedi bendeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.