Ü
Üye silindi 278685
Guest
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada az önce ki atmış olan arkadaşın romunun günceli çıkmış ve bu .
Sizin bahsettiğiniz miuivn linki mi? yoksa diger başka romun güncel olanı mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada az önce ki atmış olan arkadaşın romunun günceli çıkmış ve bu .
Yok benim kullandığım yine bu değil . Yukarıdaki arkadaşın kullandığı romun güncelini buldum attımSizin bahsettiğiniz miuivn linki mi? yoksa diger başka romun güncel olanı mi?
Ben de telefonu daha dün sabah kullanmaya başladım. EU global rom yükledikten sonra bunu kurdum otomatik modda hiç ellemedim. Redmi Note 4 kullanırken günü zor çıkarırken 30 saatte %52 olunca şarj performansı bana çok iyi geldiHocam bu da değil kullandığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O bende hiç işe yaramadı ya
Fkm ile UV yapsanız bence kat kat daha iyi olur .Ben de telefonu daha dün sabah kullanmaya başladım. EU global rom yükledikten sonra bunu kurdum otomatik modda hiç ellemedim. Redmi Note 4 kullanırken günü zor çıkarırken 30 saatte %52 olunca şarj performansı bana çok iyi geldi
Kullandığınız romun linkini paylaşmak yasak değil dedi yönetici. Paylaşmak ister misiniz?Yok benim kullandığım yine bu değil . Yukarıdaki arkadaşın kullandığı romun güncelini buldum attım
Linki yok işte sorun orda kullanan kişi direk telegramdan bıraktı dosyayı zip şeklindeKullandığınız romun linkini paylaşmak yasak değil dedi yönetici. Paylaşmak ister misiniz?
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. İndirdiğiniz romun ismini yazabilir misiniz?
Yazdığım şekilde. Link istemiyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyur hocam miui vn rom linki
hangi cihazlara destek var bilgi varmı? Bildiğimiz Eu resmi rom mu? yoksa edit özel mi?MIUIVN en iyi rom diğerleri boş