Soru MIUI 13 eu rom uygulamasız

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. İndirdiğiniz romun ismini yazabilir misiniz?

Yazdığım şekilde. Link istemiyorum.
Arkadaşların telegram gruplari var hocam ordan paylasiyolar dediği gibi bulamazsiniz

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Link sanırsam yasak galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Web'de de bulamazsınız port çünkü ve bilinmeyen bir port .
Sadece telegram kanalı linki vermek yasak o da reklam amacı gudulebilecegi için. Rom'un indirme linkini verebilirsiniz.

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Romu indirebilirsiniz, ben daha önce kullanmadım sadece bulamazsın şeklinde iddialı konuşulduğu için buldum ve paylaştım o yüzden kurarken sorumluluğu alarak dikkatli olmanızı rica ediyorum, herhangi bir kurulum notu yazmıyor. Ekran kaydedici çalışmıyor notlarda yazana göre. Üyesi olmadığım 500 kişilik basit bir telegram grubunda paylaşılmış. GDrive linki de var bunun dışında fakat giriş istiyor ve bu yasak bildiğim kadarıyla.

EUda gereksiz uygulama yok aslında, hangi uygulamaları istemiyorsunuz ki?

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Romu indirebilirsiniz, ben daha önce kullanmadım sadece bulamazsın şeklinde iddialı konuşulduğu için buldum ve paylaştım o yüzden kurarken sorumluluğu alarak dikkatli olmanızı rica ediyorum, herhangi bir kurulum notu yazmıyor. Ekran kaydedici çalışmıyor notlarda yazana göre. Üyesi olmadığım 500 kişilik basit bir telegram grubunda paylaşılmış. GDrive linki de var bunun dışında fakat giriş istiyor ve bu yasak bildiğim kadarıyla.

Ben yeniyim bu tür konularda. Deniyorum şuan teker teker. MIUImix yüklü şuan, eu biraz daha iyi şarj konusunda. Bir kaç tane daha deneyip öyle karar vermek istiyorum. yiaaaceren hepsi boş en iyisi miuivn deyince deneyimine bakmak istedim. Bugün miuivn deneyip memnun kalırsam devam ederim. Baktım olmadı dönerim eu'ya. Ben oyuncuyum, oyun şarj konusunda iyi bildiğiniz rom var mıdır? Rom için teşekkür ederim. Benden daha iyi bir araştırmacı olduğunuz aşikar sağolun.
Gdrive nedir?

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Ben yeniyim bu tür konularda. Deniyorum şuan teker teker. MIUImix yüklü şuan, eu biraz daha iyi şarj konusunda. Bir kaç tane daha deneyip öyle karar vermek istiyorum. yiaaaceren hepsi boş en iyisi miuivn deyince deneyimine bakmak istedim. Bugün miuivn deneyip memnun kalırsam devam ederim. Baktım olmadı dönerim eu'ya. Ben oyuncuyum, oyun şarj konusunda iyi bildiğiniz rom var mıdır? Rom için teşekkür ederim. Benden daha iyi bir araştırmacı olduğunuz aşikar sağolun.
Gdrive nedir?
MIUI istiyorsanız maalesef rom öneremeyeceğim, EU dışında uzun süreli MIUI rom kullanmadım. Şarj sorunundan dolayı EUya dönmüştüm en son kullandığım romdan, ismini bile hatırlamıyorum. GDrive Google Drive oluyor.

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
MIUI istiyorsanız maalesef rom öneremeyeceğim, EU dışında uzun süreli MIUI rom kullanmadım. Şarj sorunundan dolayı EUya dönmüştüm en son kullandığım romdan, ismini bile hatırlamıyorum. GDrive Google Drive oluyor.
Anladım. Şarjı az tüketmesi için kullandığınız magisk modülü var mıdır?

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Anladım. Şarjı az tüketmesi için kullandığınız magisk modülü var mıdır?
Buradaki raiden tweaks modülü ile pil konfigürasyonu yapabilirsiniz.

Ü

Üye silindi 278685

Guest

Hocam bu da değil kullandığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bende hiç işe yaramadı ya

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Sağolun teşekkür ederim.

Üst Alt