- Adım
- Ali Tarık
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 12
Eu Stabil 12.5.2 bu cihaz için olabilecek en iyi romdur. Port romlarla uğraşmayın bence 13 kullanacağım diye
Eu Stabili bu cihazda kullanmak cihaza hakarettir. Lag dolu, pil performansı berbat. Bu çok daha stabil eu'danEu Stabil 12.5.2 bu cihaz için olabilecek en iyi romdur. Port romlarla uğraşmayın bence 13 kullanacağım diye
O romdan geçtim ben bu roma zaten. Tercih meselesidir saygı duyarım.Eu Stabil 12.5.2 bu cihaz için olabilecek en iyi romdur. Port romlarla uğraşmayın bence 13 kullanacağım diye
Geçmeye değecek gelisme derken hocam? Direkt romu kirli Flash ile güncelleyebilir siniz veri kaybı olmadan, sizi ugrastiracak bir durum yok.Son güncellemeyi yükleyen varsa 22.08.25den geçmeye değecek geliştirme var mı? Hantallıkta azalma var mı acaba
Geçen hafta öyle yapayım derken yanlış bir şey yapmama rağmen bootloopa düştü cihaz hocam. Tekrar olursa diye sormuştum.Geçmeye değecek gelisme derken hocam? Direkt romu kirli Flash ile güncelleyebilir siniz veri kaybı olmadan, sizi ugrastiracak bir durum yok.
Ben kirli Flash yaptım hocam. Romu flashlayin sonra dfe ve magisk flashlayin dalvik cache wipe yapın sorunsuz başlıyor.Geçen hafta öyle yapayım derken yanlış bir şey yapmama rağmen bootloopa düştü cihaz hocam. Tekrar olursa diye sormuştum.
ben bu romun 03.08.2022 yani ilk versiyonu 1 hafta kullanmıştım sarj olayı dışında memnun kalamamıştım arayüzünde bir hantallık vardı ve ısınmada söz konusuydu.Şuan chery aosp dayım , bu rom benden sonra 2 güncelleme almış yani bugünkü romu deneyen varmı ilk güncelleme ile arasında fark varmı ,arayüzdeki kasmalar , ağırlıklar ne durumda
evet hocam bende ilk versiyonunu yüklediğimde çok memnun kaldım sarj efsane gidiyordu 2 yıllık cihazda sanki ilk gün batarya performansı aldım.Ama arayüz çok hantal,oyunda kasmayan telefon kasmaya başlıyor ,ısınma filan oluyor , ben bu telefonda 2.yıldayım daha ısınma uyarısı verdiğini görmedim cihazımın hafıza hep fule yakındır , ilk sürümü kullanırken 1080p 60fps video çektim 9.dk da cihaz ısınıyor uyarısı verip kaydı durdurdu.Bende sinirden chery aospa geçtim şuan sarj dışında çok memnunum sadece miuı arayüzünü özledim diye bi dönmek istedim şu aosp romların arayüzü 3310 gibi olmasa çok iyi olackta bakmaErken erişime kayıtlı olduğum için şuan en güncel versiyonu geçen hafta kullandım. Gayet iyiydi şuan erken erişimde olan versiyondayim. Açıkçası kasma donma olmuyor oyun performansı bir tık iyileşti gibi. Sanal belleği kapattığınızda cihaz daha akıcı hale geliyor herhangi bir şikayetim yok. Bu cihazda benden çok rom deneyen varsa önünde saygıyla eğilirim ve bu kadar rom denememe rağmen bu romda bir aya yaklaşıyorum.