- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam bende ilk versiyonunu yüklediğimde çok memnun kaldım sarj efsane gidiyordu 2 yıllık cihazda sanki ilk gün batarya performansı aldım.Ama arayüz çok hantal,oyunda kasmayan telefon kasmaya başlıyor ,ısınma filan oluyor , ben bu telefonda 2.yıldayım daha ısınma uyarısı verdiğini görmedim cihazımın hafıza hep fule yakındır , ilk sürümü kullanırken 1080p 60fps video çektim 9.dk da cihaz ısınıyor uyarısı verip kaydı durdurdu.Bende sinirden chery aospa geçtim şuan sarj dışında çok memnunum sadece miuı arayüzünü özledim diye bi dönmek istedim şu aosp romların arayüzü 3310 gibi olmasa çok iyi olackta bakma
Ben şahsen arayuzden ziyade kullanım kolaylığı için miui tercih ediyorum. Miui arabirimi gördüğüm en kullanıcı dostu arabirimden birisi tabiki kasmadigi sürece. Miui dönüpte bundan başka rom kullanmam gibi duruyor artık. Geçen favori miui romum mmx yüklemiştim on beş dakika da geri döndüm. XTBUİ'nin yeni guncellemesi geldi onu yukledim arayüz çok güzel olmuş monet vs. Eklemisler başlatıcıyi geliştirmişler vs. ama bu romda ki performansı alamadım. Arayüz olarak çok güzeldi ama dediğim gibi bu romun performansı daha iyi