MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Valla garip bir sorun içerisindeyim.Belki sorunun çözümü birinde vardır oynadığım tek oyun mobile legens.Bu oyunda mikrofonla takım arkadaşlarınla konuşabiliyorsun.Sorunum şu orjinal stock rom kuruluyken takımdaki kişilerin sesini ben rahat duyabiliyorken onlar beni çok kısık sesle konuşuyormuşum gibi duyuyor.Kulaklığım orjinal jbl 350 liralık orta üst kalitede bir kulaklık.Her neyse Stock romdan aosp birkaç roma geçtim ve tüm romlarda yine sesim kaşıya kısık gidiyor.Bu sorun sadece bu oyunda oluyor whatsapp , insta yada normal görüşmede kulaklıkla denedim sesim çok iyi gidiyor.En sonunda bu romu yükledim ve oyunu yükledim oda ne :) sesim takım arkadaşlarıma hd kalitede çok iyi ve yüksek seste gidiyor.Neden orjinal stock rom dahil yüklediğim 4-5 farklı aosp romlar dahil sesim karşıya kısık giderken bu romda düzeldi ? yüklediğim aosp romlarda android 12. Bu romun bir kaç özelliğini sevmediğim için tekrar aospa döndüm ve yine ses eski haline döndü kısık gidiyor :)
Romda Harman Kardon ses geliştirmesi var muhtemelen bununla ilgilidir.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Romda Harman Kardon ses geliştirmesi var muhtemelen bununla ilgilidir.
Çok garip bir durum hocam.Romlar arasında normal görüşme,whatsapp,insta görüşmelerinde filan bir ses farkı yok.Ama belirttiğim oyunda bu rom hariç diğer romlarda takım arkadaşlarım benim sesimi çok kısık şekilde işitiyor.Bu ses geliştirme değilde bir kaç izin ile alakalı gibi.Oyuna , gerekli yada gerekmeyen tüm izinleri verdim ama düzelmiyor illa bu romu yükleyeceğim.Bu romda mobile legends son kalitede açıyor ama kasıyor.Belki sana kasmıyor gibi gelebilir seninde oynadığını biliyorum ama ben ileri seviyedeyim mistik 450 yıldızım yani romlar arasındaki kasma olayını çok cabuk farkedebiliyorum ve bizim maçlar 25-30 dk dan aşşağı bitmiyor bu süre ilede çok ısınıyor.Güncel sürümü ses olayı hariç tam manası ile denemedim kasma ve ısınma olayını güncel sürüm adına konuşamam

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Çok garip bir durum hocam.Romlar arasında normal görüşme,whatsapp,insta görüşmelerinde filan bir ses farkı yok.Ama belirttiğim oyunda bu rom hariç diğer romlarda takım arkadaşlarım benim sesimi çok kısık şekilde işitiyor.Bu ses geliştirme değilde bir kaç izin ile alakalı gibi.Oyuna , gerekli yada gerekmeyen tüm izinleri verdim ama düzelmiyor illa bu romu yükleyeceğim.Bu romda mobile legends son kalitede açıyor ama kasıyor.Belki sana kasmıyor gibi gelebilir seninde oynadığını biliyorum ama ben ileri seviyedeyim mistik 450 yıldızım yani romlar arasındaki kasma olayını çok cabuk farkedebiliyorum ve bizim maçlar 25-30 dk dan aşşağı bitmiyor bu süre ilede çok ısınıyor.Güncel sürümü ses olayı hariç tam manası ile denemedim güncel sürüm adına konuşamam
Bende Mistiğim hocam oyunda ki altıncı yılıma giriyorum 😄 En yukseginde oynamıyorum ama, genelde ortada oynarım o da kastiği için değil oyun esnasında kostüm efektleri fazla gözümü aldığı için. Belki ondan hissetmemişimdir, yüksekte de pek kasma hissetmedim ama dediğim gibi ultraya hiç çekmedim.

Performans modunu açıp oynamayi denemis miydiniz

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Bende Mistiğim hocam oyunda ki altıncı yılıma giriyorum 😄 En yukseginde oynamıyorum ama, genelde ortada oynarım o da kastiği için değil oyun esnasında kostüm efektleri fazla gözümü aldığı için. Belki ondan hissetmemişimdir, yüksekte de pek kasma hissetmedim ama dediğim gibi ultraya hiç çekmedim.

Performans modunu açıp oynamayi denemis miydiniz
Denemiştim hocam yine aynıydı.Bu romun 'bana göre' en büyük artısı kamera ve sarj olayı.Kamera olayı nasıl bu kadar fark ediyor anlamıyoyorum.Deneme olarak bu romun bir önceki sürümü ile foto çekip daha sonra cherios a geçip aynı mekan aynı ayarlar filan çektiğim objede aynı iki foto arasında kalite farkı galeriden bakınca bile hissediliyor.Ama ne hikmetse fotoların boyutunu düşürüyor.Mesela cheriosta aynı objeyi aynı ayarlarda çektiğimde 7-8 mbyt boyut olurken bu romda aynı obje aynı ayarlarda çekilden foto 3-4 mbyt oluyor ama daha kaliteli :)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Denemiştim hocam yine aynıydı.Bu romun 'bana göre' en büyük artısı kamera ve sarj olayı.Kamera olayı nasıl bu kadar fark ediyor anlamıyoyorum.Deneme olarak bu romun bir önceki sürümü ile foto çekip daha sonra cherios a geçip aynı mekan aynı ayarlar filan çektiğim objede aynı iki foto arasında kalite farkı galeriden bakınca bile hissediliyor.Ama ne hikmetse fotoların boyutunu düşürüyor.Mesela cheriosta aynı objeyi aynı ayarlarda çektiğimde 7-8 mbyt boyut olurken bu romda aynı obje aynı ayarlarda çekilden foto 3-4 mbit oluyor ama daha kaliteli :)
Leica Kamera'nin AOSP versiyonlarına göz attınız mı hocam?

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Leica Kamera'nin AOSP versiyonlarına göz attınız mı hocam?
Hiç bakmadım hocam yüklemek için root gerekiyor mu gerekiyor sa hiç bulaşmayayım daha önce dilim yanmıştı bir root olayında.Böylede iyi :)

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
merhaba arkadaşlar, bu romun kurulu olduğu cihazla bir inceleme videosu gibi birşeyi var mı? yüklemeden önce bi görsek nasıl çalışıyor vs.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
merhaba arkadaşlar, bu romun kurulu olduğu cihazla bir inceleme videosu gibi birşeyi var mı? yüklemeden önce bi görsek nasıl çalışıyor vs.

Yok hocam ne yazık ki. Kasma donma vs. bahsediyorsunuz o yönden pek bir sorun yaşamazsınız.

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Yok hocam ne yazık ki. Kasma donma vs. bahsediyorsunuz o yönden pek bir sorun yaşamazsınız.
kamerası daha iyi diyenler olmuş, aslında merak ettiğim kısım orası. birde dolby atmos yükleyebiliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt