- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Romda Harman Kardon ses geliştirmesi var muhtemelen bununla ilgilidir.Valla garip bir sorun içerisindeyim.Belki sorunun çözümü birinde vardır oynadığım tek oyun mobile legens.Bu oyunda mikrofonla takım arkadaşlarınla konuşabiliyorsun.Sorunum şu orjinal stock rom kuruluyken takımdaki kişilerin sesini ben rahat duyabiliyorken onlar beni çok kısık sesle konuşuyormuşum gibi duyuyor.Kulaklığım orjinal jbl 350 liralık orta üst kalitede bir kulaklık.Her neyse Stock romdan aosp birkaç roma geçtim ve tüm romlarda yine sesim kaşıya kısık gidiyor.Bu sorun sadece bu oyunda oluyor whatsapp , insta yada normal görüşmede kulaklıkla denedim sesim çok iyi gidiyor.En sonunda bu romu yükledim ve oyunu yükledim oda nesesim takım arkadaşlarıma hd kalitede çok iyi ve yüksek seste gidiyor.Neden orjinal stock rom dahil yüklediğim 4-5 farklı aosp romlar dahil sesim karşıya kısık giderken bu romda düzeldi ? yüklediğim aosp romlarda android 12. Bu romun bir kaç özelliğini sevmediğim için tekrar aospa döndüm ve yine ses eski haline döndü kısık gidiyor
![]()