MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
94
Yarın saat kaçta çıkıcak belli mi ?

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Değil hocam, çıktığında paylaşacağım.
Beta sürümünü kullandınız sanırım. 22.08.03 sürümünden ayrılmaya değer mi yeni versiyon.ben kamerasıni beğendim 22.08.03 ün. haricinde sıradan rom gibi geldi. Kötü de değil tabii. O nedenle degecekse geçmek istiyorum yeni Roma

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Beta sürümünü kullandınız sanırım. 22.08.03 sürümünden ayrılmaya değer mi yeni versiyon.ben kamerasıni beğendim 22.08.03 ün. haricinde sıradan rom gibi geldi. Kötü de değil tabii. O nedenle degecekse geçmek istiyorum yeni Roma
Yeni rom değil hocam 8.3.22'nin güncellemesi bu. 19.08.2022'de gelen güncelleme aslında bir güncelleme değildi başka bir romun portuydu ancak bu haftalık güncelleme. Ve evet bence değer. Yeni güncelleme gayet başarılı.

Ayrıca Beta sürümü dediğim şey zaten romun kendisi. Rom şuanda Beta'da. 8.3.22 de betadaydi bugün çıkacak olan yeni güncelleme de aynısı gibi Beta. Haftalık Xiaomi Eu MIUI 13 Beta güncellemelerinin portlanmis hali olduğu için Beta olarak geçiyor, yakın zamanda Stabil versiyonun portlanmasini bekliyorum

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
94
Hocam mega da kota var nasıl indirebilirim ?

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
güncel sürümde rom hakkındaki bilgilerde eski rom ile birebir aynı özellikler yazılmış.tek fark yeni duvar kağıtları gibi duruyor.Hata düzeltmeleri hakkında bir bilgi yok.Mesela bir önceki romda da l1 sertifika gösteriyor ama netflixde heskes hata alıyordu.Yine eski romda yorumlara özellikle dikkat ettim kullanıcıların %75 i romun hantallığınfan filan bahsetmiş bu bu sürümde buna dair bir bilgi yok. Demek istediğim bu romda ne gibi düzeltmeler var yüklemek için değermi aosp bir romdan geçeceğim.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
güncel sürümde rom hakkındaki bilgilerde eski rom ile birebir aynı özellikler yazılmış.tek fark yeni duvar kağıtları gibi duruyor.Hata düzeltmeleri hakkında bir bilgi yok.Mesela bir önceki romda da l1 sertifika gösteriyor ama netflixde heskes hata alıyordu.Yine eski romda yorumlara özellikle dikkat ettim kullanıcıların %75 i romun hantallığınfan filan bahsetmiş bu bu sürümde buna dair bir bilgi yok. Demek istediğim bu romda ne gibi düzeltmeler var yüklemek için değermi aosp bir romdan geçeceğim.
Hocam şöyle ki bu rom; Xiaomi Eu tarafından yayınlanan başka bir cihaza ait haftalık güncelleme alan Beta bir romun Portu. O roma her hafta güncelleme geldikçe geliştirici gelen bu güncellemeyi portluyor. Tabiki kendi degisikliklerini de ekleyerek. Genel performansta düzeltmeler var mı evet var. "Haftalık beta sürümünde ki tüm yeni özellikler eklendi" kısmı da zaten onu belirtiyor. Netflix kullanmadığım için gelişme var mı bilmiyorum. Ayrıca yeni güncellemede ki rom hantal falan değil MIUI 12 ve üstünde bu seviyede hızlı ve performanslı sayılı rom var. İki kişi erken erişim aldı benimle birlikte ve ikisi de oldukça memnun

Eğer AOSP'de memnunsaniz, herhangi bir şikayetiniz yoksa ve MIUI 13 kullanmak istemiyorsanız Port rom tercih etmenizin zaten hiçbir anlamı yoktur. Burada ki kullanıcılar MIUI 13 kullanmak isteyip en stabil MIUI 13'ü arayan insanlar. AOSP ile ilgili şikayetiniz yoksa, MIUI arayüzünden kopamam demiyorsaniz zaten bu güncellemeyi hiçbir şart altında yüklemenize gerek yoktur ki. Çünkü her anlamda AOSP daha hızlı ve daha performanslidir. Polyannacilik yapmaya gerek olmadığıni düşündüğüm için söylüyorum ki bu rom hiçbir zaman bir AOSP hızında, Şarj performansında ve ya Oyun performansında olamaz, diğer hiçbir MIUI romun olamayacağı gibi.

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
netflix te bi düzelme yok hocam magiske modül ekleyerek L3 kalitesinde (SD çözünürlük) izlenebiliyor.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Valla garip bir sorun içerisindeyim.Belki sorunun çözümü birinde vardır oynadığım tek oyun mobile legens.Bu oyunda mikrofonla takım arkadaşlarınla konuşabiliyorsun.Sorunum şu orjinal stock rom kuruluyken takımdaki kişilerin sesini ben rahat duyabiliyorken onlar beni çok kısık sesle konuşuyormuşum gibi duyuyor.Kulaklığım orjinal jbl 350 liralık orta üst kalitede bir kulaklık.Her neyse Stock romdan aosp birkaç roma geçtim ve tüm romlarda yine sesim kaşıya kısık gidiyor.Bu sorun sadece bu oyunda oluyor whatsapp , insta yada normal görüşmede kulaklıkla denedim sesim çok iyi gidiyor.En sonunda bu romu yükledim ve oyunu yükledim oda ne :) sesim takım arkadaşlarıma hd kalitede çok iyi ve yüksek seste gidiyor.Neden orjinal stock rom dahil , yüklediğim 4-5 farklı aosp romlar dahil sesim karşıya kısık giderken bu romda düzeldi ? yüklediğim aosp romlarda android 12. Bu romun bir kaç özelliğini sevmediğim için tekrar aospa döndüm ve yine ses eski haline döndü ve yine oyunda kısık gidiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt