MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect hocam iyisinden bi google kamera uygulamanız var mı ? Bir de bu lecia ayarlarında vibrant mı daha iyi otantik mi ? Ne işe yarıyor bunlar, farkı var mı ?
İkisinden birisi renkleri biraz parlatiyordu hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama. Hiç Gcam'e isim düşmedi hocam forumdan herhangi birisine sorsanız gcam ile daha çok deneyimi olur büyük ihtimalle. AOSP kullanıyorum onda da MIUI Camera mod kullanıyorum. Gcam konusunda sıfırım.

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
İkisinden birisi renkleri biraz parlatiyordu hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama. Hiç Gcam'e isim düşmedi hocam forumdan herhangi birisine sorsanız gcam ile daha çok deneyimi olur büyük ihtimalle. AOSP kullanıyorum onda da MIUI Camera mod kullanıyorum. Gcam konusunda sıfırım.
hangi romu kullanıyorsun

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
Şuan CherisOS'tayim. Yakında Lineage Android 13'u deneyeceğim.
hocam lineage android 13 ü kurdum çok ham. Hesap kurulumu falan sormadı direkt kuruldu içinde hiç birşey yoktu bir tek fotoğraf makinası vardi aynı hizla miui 13 e döndüm ama aklım evolution romda kaldı çok hızlı ve özelleştirmesi çoktu. şimdi cheryos u da merak etmeye başladım

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
hocam lineage android 13 ü kurdum çok ham. Hesap kurulumu falan sormadı direkt kuruldu içinde hiç birşey yoktu bir tek fotoğraf makinası vardi aynı hizla miui 13 e döndüm ama aklım evolution romda kaldı çok hızlı ve özelleştirmesi çoktu. şimdi cheryos u da merak etmeye başladım
Lineage Vanilla Rom hocam, kurulumdan sonra gapps flashlamaniz gerekiyor Google uygulamaları için. Konuda belirttim zaten.

metehan2000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
0
hocam 1080p 60fps video çekiyorum ama galeride izlerken video kasıyor. sizdede oluyor mu acaba

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Bildirimlerde ekran aydınlatmasını seçtim ama çalışmıyor sanki. Sesli titreşimli bildirimden başka bir ışıklı bildirim alamıyorum. Genel bir durum mu?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bildirimlerde ekran aydınlatmasını seçtim ama çalışmıyor sanki. Sesli titreşimli bildirimden başka bir ışıklı bildirim alamıyorum. Genel bir durum mu?
Kenarlarda ki mavi kirmizi efektlerden bahsediyorsaniz bende sorunsuz çalışıyordu hocam sadece parlaklığı çok kısıkti

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Kenarlarda ki mavi kirmizi efektlerden bahsediyorsaniz bende sorunsuz çalışıyordu hocam sadece parlaklığı çok kısıkti
Evet benim telefon bilmediğim bir yerinden arızalı ama ondan mı kaynaklı yoksa romu kurma yönteminde mi yanlislik var bilemedim. Neyse yeni sürüm gelirse sıfır kurulum ile denerim. Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt