Evet yine ben. Bilmiyorum yine sadece bana özgü bir problem olabilir. Ama benzer problem yaşayan arkadaşlar için sorun ve çözümümü paylaşıyorum.
Bugün ne yaparsam yapayım netflixte eski sürümlerde "5.7" hata kodu yeni sürümlerde "5.7.6 hata kodunu aldım. İndirilen dizi film yada fragmanları izleyebiliyor ama indirme yapmadan filmleri direk oynatmiyordu. Araştırmalarım sonucu birinci çözüm netflix in Magiskten gizlenmesi idi ama bende işe yaramadi. 2. Çözüm ise netflixin sistem içindeki "liboemcrypto.so" dosyasını görmemesini sağlamak olduğuydu. (L1, L3 sertifikaları ile alakalı bir durum.) Bu dosyayı silmeye çalışsmada sistem izin vermedi. Onun yerine ek olarak yüklediğim dosyayı Magiskte modül olarak yüklemek sorunuma çözüm oldu. Ama maalesef Netflix artık cihazı L1 olarak değil L3 olarak görüyor. Hiç kullanmamaktansa L3 olarak kullnmaya devam. HD görüntü alacam diye sevinmiştim ama yine nasip olmadı.
Not:Cihazım Yurt dışı imei kayıtlı ve öncesinde L3 sertifikalı idi, bu romla L1 oldu ancak Netflixte ise yaramadi.
Benim durumumda olup netflix te HD izleyebilen var mı merak ettim açıkçası

Uzun oldu helal edin