MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Evet benim telefon bilmediğim bir yerinden arızalı ama ondan mı kaynaklı yoksa romu kurma yönteminde mi yanlislik var bilemedim. Neyse yeni sürüm gelirse sıfır kurulum ile denerim. Tesekkurler
Geliştirici bir sonraki güncellemesde stabil romlardan port edecek. Bir de onda denersiniz

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Rom mu başarılı şekilde kurdum root atmadım netflix e girdiğim zaman 5.7.6 hatası alıyorum. Filmi indirip izlemeyi denedim olmadı, apk kurduğum zamanda 5.7 hatası alıyorum benden başka netflixte hata alan var mı?

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
Evet yine ben. Bilmiyorum yine sadece bana özgü bir problem olabilir. Ama benzer problem yaşayan arkadaşlar için sorun ve çözümümü paylaşıyorum.
Bugün ne yaparsam yapayım netflixte eski sürümlerde "5.7" hata kodu yeni sürümlerde "5.7.6 hata kodunu aldım. İndirilen dizi film yada fragmanları izleyebiliyor ama indirme yapmadan filmleri direk oynatmiyordu. Araştırmalarım sonucu birinci çözüm netflix in Magiskten gizlenmesi idi ama bende işe yaramadi. 2. Çözüm ise netflixin sistem içindeki "liboemcrypto.so" dosyasını görmemesini sağlamak olduğuydu. (L1, L3 sertifikaları ile alakalı bir durum.) Bu dosyayı silmeye çalışsmada sistem izin vermedi. Onun yerine ek olarak yüklediğim dosyayı Magiskte modül olarak yüklemek sorunuma çözüm oldu. Ama maalesef Netflix artık cihazı L1 olarak değil L3 olarak görüyor. Hiç kullanmamaktansa L3 olarak kullnmaya devam. HD görüntü alacam diye sevinmiştim ama yine nasip olmadı.
Not:Cihazım Yurt dışı imei kayıtlı ve öncesinde L3 sertifikalı idi, bu romla L1 oldu ancak Netflixte ise yaramadi.
Benim durumumda olup netflix te HD izleyebilen var mı merak ettim açıkçası :)
Uzun oldu helal edin :)
hocam 20.sayfadaki bu mesajın ekindeki modülle sorun çözülmüş.
Rom mu başarılı şekilde kurdum root atmadım netflix e girdiğim zaman 5.7.6 hatası alıyorum. Filmi indirip izlemeyi denedim olmadı, apk kurduğum zamanda 5.7 hatası alıyorum benden başka netflixte hata alan var mı?

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
hocam 20.sayfadaki bu mesajın ekindeki modülle sorun çözülmüş.
Evet görmüştüm o mesajı o şekilde yaptığım zaman hd kalitesinde izleyemiyorum. Hd izleyebilen varmı onu merak etmiştim ben veya mi 9t için başka miui 13 rom var mı onada geçebilirim.

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
Evet görmüştüm o mesajı o şekilde yaptığım zaman hd kalitesinde izleyemiyorum. Hd izleyebilen varmı onu merak etmiştim ben veya mi 9t için başka miui 13 rom var mı onada geçebilirim.
ben şimdi aosp romdayım bugünlerde yeni bir port miui13 romu yayınlanacak onu bekliyorum.

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Yayınlandığı zaman bende bir bakarım teşekkürler. Rom yayınlanana kadar netflixi hd izleyebilen varsa çözümünü söylerse sevinirim.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
emre hocam yenı guncelleme verıldı herlada ne zaman koyarsınız indirmeye

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Bende miuı 13 lü yeni romu bekliyorum bu romu yayınlandığı günden beri kullanıyorum ve ufaktan sıkmaya başladı garip buglar söz konusu.Bazen gelen aramaları cevaplayamıyorum ,bazen ekrandaki bildirimleri temizle dememe rağmen bildirimler silinmiyor , edge browser uyumsuzluğu var başka bir uygulamadan edgeye geçtiğiniz zaman 3-4 saniye edge browser tepki vermiyor.Yeni romu deneyeceğim olmazsa eu 12.5.1 veya 12.5.2 android 11 e düşeceğim oda olmadı orjinal android 9 kurup bakacağım keyfime.Bu romun tek artısı sarj süresi.Piyasadaki tüm romları 3 aşağı 5 yukarı kullandım bunun gibi sarj süresi veren rom yok

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
emre hocam yenı guncelleme verıldı herlada ne zaman koyarsınız indirmeye
Erken erişime cıktı. Herkese acık paylaşıldığında eklerim konuya. Normalde 5-7 gün içinde herkese açılır. Erken erişimden ucretli olarak güncellemeyi satın almak isterseniz PM yazın geliştiricinin Patreon hesabını atayım.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bende miuı 13 lü yeni romu bekliyorum bu romu yayınlandığı günden beri kullanıyorum ve ufaktan sıkmaya başladı garip buglar söz konusu.Bazen gelen aramaları cevaplayamıyorum ,bazen ekrandaki bildirimleri temizle dememe rağmen bildirimler silinmiyor , edge browser uyumsuzluğu var başka bir uygulamadan edgeye geçtiğiniz zaman 3-4 saniye edge browser tepki vermiyor.Yeni romu deneyeceğim olmazsa eu 12.5.1 veya 12.5.2 android 11 e düşeceğim oda olmadı orjinal android 9 kurup bakacağım keyfime.Bu romun tek artısı sarj süresi.Piyasadaki tüm romları 3 aşağı 5 yukarı kullandım bunun gibi sarj süresi veren rom yok
Yeni guncellemenin 5-7 günü var daha suan erken erişime açıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt