Tema MIUI 12 Yazı Tipi

qqwe55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Tok
Cihazım
MI8
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Emoji değiştirilmiyor mu? İlk emojileri daha çok beğeniyorum ben

Ekli dosyalar

• IMG_20200627_141743.jpg
    IMG_20200627_141743.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2020-06-27-14-17-26-500_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-27-14-17-26-500_com.android.chrome.jpg
    556 KB · Görüntüleme: 45

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Xiaomi'nin sadece Çin Rom'una özel kullandığı orjinal MiLan Pro yazı tipini Global Rom'da nasıl kullanabiliriz? Tema marketten indirilen MiLan Pro font sistemle uyumlu değil. Kalınlık incelik ayarı yok. İnternette bununla ilgili hiç bir konu yok.

Sadece Çin Rom'u kullanarak mi o yazı tipini gerçek anlamda kullanabiliriz? Roboto'dan çok çok daha güzel ve estetik olan MiLan Pro fontunu neden tüm Xiaomi ekosisteminde kullanmıyorlar akıl alır gibi değil.

Üstelik MIUI 11 tanıtımında dynamic font başlığı altında yeni yazı tipinin reklamını da yapmışlardı.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Teşekkür ederim hocam. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Bende sizleri burada görmekten mutluyum

O zaman ben buraya orjinal MIUI 12 yazı tipi Magisk linkini ekleyeyim siz de ana konuya yapıştırın:)
Kalınlık incelik ayarı mevcut.Yalnız kalınlık ayarında Türkçe karakter sabit kalıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İndirme linki
Teşekkürler.

Son düzenleme:

frenze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi9T
Konular
8
Aosp (Dotos) kullanıyorum. Magisk modülü ile yükleme yaptığım zaman font değişmiyor. Bu modüller Aosp ile çalışmıyor mu acaba

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Xiaomi'nin sadece Çin Rom'una özel kullandığı orjinal MiLan Pro yazı tipini Global Rom'da nasıl kullanabiliriz? Tema marketten indirilen MiLan Pro font sistemle uyumlu değil. Kalınlık incelik ayarı yok. İnternette bununla ilgili hiç bir konu yok.

Sadece Çin Rom'u kullanarak mi o yazı tipini gerçek anlamda kullanabiliriz? Roboto'dan çok çok daha güzel ve estetik olan MiLan Pro fontunu neden tüm Xiaomi ekosisteminde kullanmıyorlar akıl alır gibi değil.

Üstelik MIUI 11 tanıtımında dynamic font başlığı altında yeni yazı tipinin reklamını da yapmışlardı.
bölgeyi hindistan yapıp temalarda yazı tipleri kısmında mi lan diye aratıp yapabilirsin

Üst Alt