- Adım
- Enes Tok
- Cihazım
- MI8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
Teşekkürler.Teşekkür ederim hocam. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Bende sizleri burada görmekten mutluyum
O zaman ben buraya orjinal MIUI 12 yazı tipi Magisk linkini ekleyeyim siz de ana konuya yapıştırın
Kalınlık incelik ayarı mevcut.Yalnız kalınlık ayarında Türkçe karakter sabit kalıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bölgeyi hindistan yapıp temalarda yazı tipleri kısmında mi lan diye aratıp yapabilirsinXiaomi'nin sadece Çin Rom'una özel kullandığı orjinal MiLan Pro yazı tipini Global Rom'da nasıl kullanabiliriz? Tema marketten indirilen MiLan Pro font sistemle uyumlu değil. Kalınlık incelik ayarı yok. İnternette bununla ilgili hiç bir konu yok.
Sadece Çin Rom'u kullanarak mi o yazı tipini gerçek anlamda kullanabiliriz? Roboto'dan çok çok daha güzel ve estetik olan MiLan Pro fontunu neden tüm Xiaomi ekosisteminde kullanmıyorlar akıl alır gibi değil.
Üstelik MIUI 11 tanıtımında dynamic font başlığı altında yeni yazı tipinin reklamını da yapmışlardı.