Sizi tekrardan forumda görmek çok güzel hocam Roboto-Regullar, Roboto-Bold yazı tipi içerisinde bulunuyor. Yazı tipinin içindeki Roboto-Bold'a MiLanProVF adını vererek sürekli kalın yapabilirsiniz. Konuya eklemiş olduğum ince yani Roboto-RegullarKalınlık incelik ayarı yapılabiliyor mu ?
Teşekkür ederim hocam. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Bende sizleri burada görmekten mutluyumSizi tekrardan forumda görmek çok güzel hocam Roboto-Regullar, Roboto-Bold yazı tipi içerisinde bulunuyor. Yazı tipinin içindeki Roboto-Bold'a MiLanProVF adını vererek sürekli kalın yapabilirsiniz. Konuya eklemiş olduğum ince yani Roboto-Regullar
Teşekkür ederim hocam, sağolun. Konuya ekledimTeşekkür ederim hocam. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Bende sizleri burada görmekten mutluyum
O zaman ben buraya orjinal MIUI 12 yazı tipi Magisk linkini ekleyeyim siz de ana konuya yapıştırın
Kalınlık incelik ayarı mevcut.Yalnız kalınlık ayarında Türkçe karakter sabit kalıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Elinize emeğinize sağlık..MIUI 12 gelmesine rağmen EU rom hâlâ Roboto yazı tipini kullanıyor. Çin romundaki yazı tipini yükleyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını indirin.
Magisk uygulamasını açın.
Modüllere girin.
+ işaretine basıp MIUI 12 Yazı Tipi-Magisk.zip dosyasını seçin.
Yüklendikten sonra cihazı yeniden başlatın.
Orijinal MIUI 12 Yazı Tipi İçin @ClassiCTR hocama teşekkür ederim.
Kalınlık incelik ayarı mevcut.
Not : Kalınlık ayarında Türkçe karakter sabit kalıyor.
İndirme BağlantısıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir