Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaMIUI 12 Super Canlı Wallpaper v2.0 [Editlendi]
Çözdüm hocam sorun bunla alakalı değilmiş. Daha önceki konudan indirdiklerim sorunluymuş. Bu konudaki APK dosyalarını kurumca sorun çözüldü. Şuan sorunsuz ve akıcı.
Ilk çıkan apklar ile denemiştim olmamıştı. Konudaki apk lar ile denedim hem kilit ekranı hemde masaüstünde çalışır. İlk mesajda yazılanları yaptım sadece teşekkürler..
Mi 9t en ufak kasma takılma yok. Bu canavar gibi cihaz neden listeye almadılar anlamak mümkün değil
Cihazını işlemleri yaparken dark mode da olmasın daha sonra dark mode'a tekrar alabilirsiniz. Kilit ekranını değiştiremeyediyseniz eğer öncelikle sisteminizdeki video wallpaperlardan bir tanesini hem ana ekran hem de kilit ekranına uygulayın sonrasında tekrar google duvar kağıtları uygulaması aracılığı ile super wallpaper seçimi yapın.
Google walpaper uygulamasında tüm verileri silin. Daha sonra açın ve animasyonlu duvar kağıtlarını seçin. İkisnide uygula seçeneği gelecektir. Birde bu konuda verilen uygulamaları yüklediniz değilmi
Hayır hocam hala olmuyor. Mi 8 Lite cihaz neden olmuyor acaba adımları birebir yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaserinanc yok hocam kafayı yiyeceğim hala yapamadım dediklerinizi birebir yaptım ama kilit ekranı bir türlü değişmiyor. alternatif olarak kullandığınız live wallpaper linkini verebilir misiniz yükledim başka playstoredan ama uygulamadı onu da. temalardan yaptığımı da değiştirmiyor bu telefon ya
Ilk çıkan apklar ile denemiştim olmamıştı. Konudaki apk lar ile denedim hem kilit ekranı hemde masaüstünde çalışır. İlk mesajda yazılanları yaptım sadece teşekkürler..
Mi 9t en ufak kasma takılma yok. Bu canavar gibi cihaz neden listeye almadılar anlamak mümkün değil
Bende olmuyor ya linkten driveye girmeye calisirken desteklenmeyen dosya turu diyor kendi indirdiklerim var ama kilit ekranina bir turlu gelmiyor lutfen yardimci olun
Dutchman
Öncelikle standart temada olduğunuzdan emin olun. Daha sonra deneme yapın. Google walpaper uygulamasında daire içine aldıklarım çalışıyor. Diğeri çalışmıyor mesala sizde de bu şekilde olması lazım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.