- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi Note 8pro
- Konular
- 4
tertemiz şekilde takılmadan hem ana ekran hem kilit ekran çalışıyor teşekkürler.
Nasıl yaptın hocam? Ben mate 10 pro kullanıyorum, beceremedim.tertemiz şekilde takılmadan hem ana ekran hem kilit ekran çalışıyor teşekkürler.
Hocam bilinmeyen uygulamar yüklemesine izin vermen gerekiyorilk iki apk sorunsuz çalıştı ama 3. ve mars olan apk yı kuramadım. güvensiz imza vs bişeyler diyor
Teşekkürler efendimASUS Zenfone 3 ve Xiaomi Redmi 8'de çalışıyor. Paylaşım için teşekkürler.
Redmi 8'de çok hafiften takılma var ve kalitesi düşük. Zenfone 3'te kalite yüksek ve takılma pek yok.
Redmi 8 = HD + | Zenfone 3 = Full HD
Arkadaşlar, kilit ekranı değiştiremeyenler için;Kilit ekranını değiştiremeyen arkadaşlar öncelikle sisteminizdeki video wallpaperlardan bir tanesini hem ana ekran hem de kilit ekranına uygulayın.
Sonrasında tekrar google duvar kağıtları uygulaması aracılığı ile super wallpaper seçimi yapın.
Arkadaşlar sayfa 1den beri bütün çözümü önerisini denedim fakat işe yaramadı kesin çözüm budurArkadaşlar, kilit ekranı değiştirmeyenler için;
Önce temalar uygulamasına girin. Oradan rastgele bir tane canlı duvar kağıdı indirip hem kilit ekranı, hem duvar kağıdı olarak ayarlayın.
Daha sonra alıntı mesajı uygulayın.