- Adım
- Ahmet Bilgin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9
- Meslek
- Muhasebeci
- Konular
- 1
Gerçekten harika. Mi9 da süper çalışıyor. Teşekkürler.
Reset attım derken. Yeniden mi başlatma yaptın. Ben hiç memnun değilim sürelerden 4 saat kullanim alıyorum.İlk uyguladığımda sorun olmuştu şarj da. Ekran kapalı fakat uykuya giriyordu. Bir kere reset attım düzeldi o sorun da. cihaz da sonra kayda değer bir etki görmedim şarj a. Pil istatistiklerinde %1-2 arası görünüyor. Takılma olarakta hiç bir şey görmedim bu şekilde. Gayet aynı stabillikte cihaz.
Normal şekilde kapatıp açtım. Kullanmaya başladığı dan beri daha %40 altına düşmediği için şarj net ekran süresi bakamadım. Denk geldiğinde onada bakıcam. Genel gözlemin de dediğim gibi aşırı bir şarj düşüşü görmedim şuana kadar.Reset attım derken. Yeniden mi başlatma yaptın. Ben hiç memnun değilim sürelerden 4 saat kullanim alıyorum.
Dediğim gibi arkadaş kullandığınız cihaza göre değişiyorNormal şekilde kapatıp açtım. Kullanmaya başladığı dan beri daha %40 altına düşmediği için şarj net ekran süresi bakamadım. Denk geldiğinde onada bakıcam. Genel gözlemin de dediğim gibi aşırı bir şarj düşüşü görmedim şuana kadar.
Tamam teşekkür ederim.Normal şekilde kapatıp açtım. Kullanmaya başladığı dan beri daha %40 altına düşmediği için şarj net ekran süresi bakamadım. Denk geldiğinde onada bakıcam. Genel gözlemin de dediğim gibi aşırı bir şarj düşüşü görmedim şuana kadar.
Versiyon 2.0 dosyalarını deneyin derim hocamDostum RN7 cihazın da sıkıntısız çalıştırdım dark mode kapalı iken, ve saati manuel değiştirerek defaultlar da saat değişince kararıyor veya aydınlanıyor sıkıntı yok, fakat dark mode alınca telefonu gündüzken bile default walpaperlar kararıyor, bunu nasıl halledebilirim?
O dosyalar mevcut zaten.Versiyon 2.0 dosyalarını deneyin derim hocam