- Adım
- Defineci
- Cihazım
- Redmi not 5
- Meslek
- DEFİNECİ_ARKEOLOG
- Konular
- 9
Stok kilit ekranı seçili ama kilit ekranında çalışmıyor telefonum Redmi note 5
Hocam ayarlar + ortam ekranı & kilit ekranı + ortam ekranını aktif edip deneyin bende öyle çalıştı animasyon kilit ekranında.Stok kilit ekranı seçili ama kilit ekranında çalışmıyor telefonum Redmi note 5
telefona göre değişiyor hocamÇalıştırdı ama oyle bir pil yiyorki anlatamam..ve Telefonumu haddinden fazla kasma yaptırdı ve 3 5 saniye de donuyor..o yüzden orjinal temaya gectim tekrar...
redmi note 5telefona göre değişiyor hocam
Şarjını etkiledi mi ? Benim etkiledi ve takılmalar olmaya başladı bende kaldırdım.Mi8 Lite da da sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalışıyor kurduğumdan beri. Bizim cihaz a da destek yok artık bu şekilde ekli halde kullanıcaz yapacak birşey yok
dosya 1.5gb diyorSuper Canlı Wallpaper Version 2.0 Dosyaları:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İlk uyguladığımda sorun olmuştu şarj da. Ekran kapalı fakat uykuya giriyordu. Bir kere reset attım düzeldi o sorun da. cihaz da sonra kayda değer bir etki görmedim şarj a. Pil istatistiklerinde %1-2 arası görünüyor. Takılma olarakta hiç bir şey görmedim bu şekilde. Gayet aynı stabillikte cihaz.Şarjını etkiledi mi ? Benim etkiledi ve takılmalar olmaya başladı bende kaldırdım.