- Adım
- Yavuz
- Cihazım
- Mi 9 Lite
- Konular
- 5
Ben aktif ettim çalışıyor sorunsuz.yok hocam o olmuyor malesef
Ben aktif ettim çalışıyor sorunsuz.yok hocam o olmuyor malesef
çalışıyordan kastınız hocam always displayin normöal haliyse dediğiniz doğru ama MIUI 12 deki gibi super wallpaper la çalışıyorsa onu bilmiyorum ben çalışmıyor diye biliyordumBen aktif ettim çalışıyor sorunsuz.
Kilit ekranını değiştiremeyen arkadaşlar öncelikle sisteminizdeki video wallpaperlardan bir tanesini hem ana ekran hem de kilit ekranına uygulayın.
Sonrasında tekrar google duvar kağıtları uygulaması aracılığı ile super wallpaper seçimi yapın.
Bende yukledim fakat benim kilit ekranında olmuyor sadece ana ekranda oluyor.ana sayafa ve kilit ekranı dememe ragmen.android 9 MIUI 10 kullanıyorum bu aradaArkadaşlar size MIUI 12 güncellemesi ile gelen Super Canlı Wallpaper ları MIUI 11 de kullanma yöntemini göstereceğim.
-Öncelikle bu özelliği kurmanız içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını indirin.
-Daha sonra verdiğim istediğiniz wallpaper apklarını kurun.
-Apkları kurduktan sonra Google Duvar Kağıdı uygulamasından canlı duvar kağıtlarına girerek hem Ana ekrana hem Kilit ekranın uygula deyin işlem tamamdır.
Not : Cihazını işlemleri yaparken dark mode da olmasın daha sonra dark mode'a tekrar alabilirsiniz. Kilit ekranını değiştiremeyediyseniz eğer öncelikle sisteminizdeki video wallpaperlardan bir tanesini hem ana ekran hem de kilit ekranına uygulayın sonrasında tekrar google duvar kağıtları uygulaması aracılığı ile super wallpaper seçimi yapın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Wallpaper Dosyaları:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMi 9T MIUI Global 11.0.5.0 QFJMIXM sürümünde denendi sorunsuz çalışıyor.Bir teşekkürü ve beğeniyi es geçmesseniz sevinirim Teşekkürler
Burada paylaşılanlar edtlenmiş tüm cihazlar için uygun hale getirilmiş dosyalar. Aod ekranı için uygun değil. Aod için çalıştırmak istiyorsanız APK mirrordan orijinal programları indirip kurmanız gerekiyor. Bu şekilde indirerek çalıştırılabilir belkideEnteresan, arkadaş Always On Display ekranında da çalıştırmak istiyor lansmanda gösterildiği gibi. Ama cevapların hiç birinin konuyla alakası yok. Yazdıklarınızı yapınca sadece kilit ekranı ve ana ekranı değişiyor.
Pil istatiklerinde uyanık görünüyor mu hocam cihaz sizde. İlk yaptığımda benimde o şekilde idi çok şarj gidiyordu. Cihazı kapatıp açtım şimdi uyanık kısmı ile ekran açık kısmı kafa kafaya geldi yine. Normal e döndü gibi. En çok beklemede şarj gidiyor idi10 saat ekran sürem 7 saate düştü sizde de varmı böyle bir şarj problemi