Uygulama MIUI 12 Super Canlı Wallpaper v2.0 [Editlendi]

yaserinanc

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Thalmor-X
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
3
Hocam ben yazılım için demedim tema için demiştim yanlış anladınız sanırım

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon hocam o zaman angel~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel paylaşım ama ben burada verilenlerden çok daha üstün ve kapsamlı olan aşağıdaki duvar kağıdını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.

o tarz uygulamaları bende biliyorum hocam ama bunlar MIUI 12 nin stock wallpaperları olduğu için paylaştım

Son düzenleme:

sakultakim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aye
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bilgisayar
Konular
6
Aod'yi aktif edebiliyor muyuz peki?

Samet.duzgun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Mı 9t
Konular
0
Dediğiniz gibi yaptım Ana ekranda sorunsuz çalışıyor ama kilit ekranında hala eski duvar kağıdım duruyor.
Verdiğiniz duvar kağıdı uygulamasından başka duvar kağıdı denedim yine aynı şekilde ana ekran oluyor ama kilit ekranı olmuyor

kimbilir_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Dediğiniz gibi yaptım Ana ekranda sorunsuz çalışıyor ama kilit ekranında hala eski duvar kağıdım duruyor.
Verdiğiniz duvar kağıdı uygulamasından başka duvar kağıdı denedim yine aynı şekilde ana ekran oluyor ama kilit ekranı olmuyor
Galerinizden bir video yu ana ekran ve kilit ekranı için video duvar kağıdı yapın akabinde tekrardan uygulamaya girip birini seçin böyle yaptım ben

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Hocam hepsini denedim kilit ekranını değiştirmiyor salak telefon
Resim ayarlarken sadece ana ekran, kilit ekranı, her ikisini seç çıkıyor. Yanlışlıkla sadece ana ekranı seçmiş olabilirsiniz belki

tarik2506

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Birşey sorabilir miyim? Ana ekranda hep aynı görüntü mü oluyor yoksa değişiyor mu? Mesela bende ormanlık bir alan görülüyor hep.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Kilit ekranını değiştiremeyen arkadaşlar öncelikle sisteminizdeki video wallpaperlardan bir tanesini hem ana ekran hem de kilit ekranına uygulayın.

Sonrasında tekrar google duvar kağıtları uygulaması aracılığı ile super wallpaper seçimi yapın.
Bu gerçekten de yardımcı oldu teşekkürler.

Konu için de teşekkürler, stabil olmasa da deneyimleyip merakımızı giderdik. Yes~~

Carlosmandela

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
0
Kilit ekranını değiştiremeyen arkadaşlar öncelikle sisteminizdeki video wallpaperlardan bir tanesini hem ana ekran hem de kilit ekranına uygulayın.

Sonrasında tekrar google duvar kağıtları uygulaması aracılığı ile super wallpaper seçimi yapın.
Hocam tesekkur ederim oncelikle yaptim oldu temalara girin bir adet video canli wallpaper indirin her ikisinede uygula dieceksiniz sonra google wallpapere gelip arkadasimizin vermis oldugunu seceksiniz her ikisindede gozukecek cok guzel olmus Allah razi olsun

Üst Alt