Tema MIUI 12 Satürn Süper Duvar Kağıdı

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Denemediğim için kesin bir şey söylemek mümkün değil, desteklemiyor olabilir hocam.
hocam xda'dan başka bir port buldum o çalıştı, kuralları pek bilmiyorum müsade varsa link bırakırım. satürn çok kasma yaptı, dünya ve mars gayet düzgün çalıştı. konu için elinize sağlık iyi akşamlar dilerim

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
hocam xda'dan başka bir port buldum o çalıştı, kuralları pek bilmiyorum müsade varsa link bırakırım. satürn çok kasma yaptı, dünya ve mars gayet düzgün çalıştı. konu için elinize sağlık iyi akşamlar dilerim
Link bırakman herkesin faydasına olacaktır, forum kurallarına aykırı ise kaldırılır zaten, ben teşekkür ederim. :)

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Eu stabilde geldi güncelleme ile fakat mars duvar kağıdı ana ekranda kasmalara sebeb oluyor o yüzden çok stabil değil

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Link bırakman herkesin faydasına olacaktır, forum kurallarına aykırı ise kaldırılır zaten, ben teşekkür ederim. :)

Apk'yi normal bir şekilde yükleyip, Google Wallpapers uygulamasından seçiyoruz

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Bu konuda link ile aynı sanki bu
hocam, aynı mı bilmiyorum. ben aosp rom kullanıyorum, google wallpaper uygulaması sisteme entegre vaziyette. konudakini indirdiğimde, google wallpaper uygulaması içinde 6 adet satürn simgesi vardı, hangisini seçersem seçeyim durduruldu diyip kapanıyordu. XDA linkindekinde tek satürn simgesi vardı, basınca da çalıştı. bana veya kullandığım rom'a özel bir durum mu bilmiyorum ama çalıştıramayan arkadaşlar bir de benim koyduğum linktekini deneyebilirler. gerçi ben tavsiye etmiyorum çok takılma/kasma yapıyor

onurmabeynci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9t - note 7
Meslek
Hekim
Konular
5
mi 9t masik 16 rom kullanıyorum dahili olarak mars ve dünya wallpaper var ama konudaki saturn yukleyince onlar kayboluyor saturn de gorünmüyor ne yapmak lazım acaba

SonradanAndroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Mİ 9SE
Konular
0
Herkese iyi aksamlar, mi 9se telefona sahibim miui 12 ye güncelledim cokta memnun ancak hareketli duvar kagıdı bizr sunulmamıs bende apk olarak indiridim cokta memnun kaldım ancak bir özelliği aktif etmenin yolunu bulamadım nasjl yapıldıgını bilen varsa yarcı olursa cok sevinirim sorun şu kilitli ekranda her zaman acık ekran varken resimdeki gibi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dyavol

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 ee
Konular
4
Cihazım rootsuz sai ile olmuyor diğer yontem nedir hocam

Üst Alt