Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam xda'dan başka bir port buldum o çalıştı, kuralları pek bilmiyorum müsade varsa link bırakırım. satürn çok kasma yaptı, dünya ve mars gayet düzgün çalıştı. konu için elinize sağlık iyi akşamlar dilerim
hocam xda'dan başka bir port buldum o çalıştı, kuralları pek bilmiyorum müsade varsa link bırakırım. satürn çok kasma yaptı, dünya ve mars gayet düzgün çalıştı. konu için elinize sağlık iyi akşamlar dilerim
hocam, aynı mı bilmiyorum. ben aosp rom kullanıyorum, google wallpaper uygulaması sisteme entegre vaziyette. konudakini indirdiğimde, google wallpaper uygulaması içinde 6 adet satürn simgesi vardı, hangisini seçersem seçeyim durduruldu diyip kapanıyordu. XDA linkindekinde tek satürn simgesi vardı, basınca da çalıştı. bana veya kullandığım rom'a özel bir durum mu bilmiyorum ama çalıştıramayan arkadaşlar bir de benim koyduğum linktekini deneyebilirler. gerçi ben tavsiye etmiyorum çok takılma/kasma yapıyor
mi 9t masik 16 rom kullanıyorum dahili olarak mars ve dünya wallpaper var ama konudaki saturn yukleyince onlar kayboluyor saturn de gorünmüyor ne yapmak lazım acaba
Herkese iyi aksamlar, mi 9se telefona sahibim miui 12 ye güncelledim cokta memnun ancak hareketli duvar kagıdı bizr sunulmamıs bende apk olarak indiridim cokta memnun kaldım ancak bir özelliği aktif etmenin yolunu bulamadım nasjl yapıldıgını bilen varsa yarcı olursa cok sevinirim sorun şu kilitli ekranda her zaman acık ekran varken resimdeki gibi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.