- Adım
- Özkan Özcan
- Cihazım
- Mİ5S PLUS
- Konular
- 18
Elinize sağlık hocam ben 5s plus kullanıyorum google duvar kağıltarını yükleyince orada göründü. Şık duruyor.
Güle güle kullanınElinize sağlık hocam ben 5s plus kullanıyorum google duvar kağıltarını yükleyince orada göründü. Şık duruyor.
Kameranizla 2 veya 3 saniyelik bir video cekin.daha sonra galeriden çektiğiniz videoyu duvar kağıdı yapın.sonra tekrar Google duvar kağıtlarına gidip istediğiniz canlı duvar kağıdını seçinana ekranda oldu ama kilit ekranı eskisi olarak kaldı. google duvar kağıtları ile yaptım. siz nasıl yaptınız?
Kameranizla 2 veya 3 saniyelik bir video cekin.daha sonra galeriden çektiğiniz videoyu duvar kağıdı yapın.sonra tekrar Google duvar kağıtlarına gidip istediğiniz canlı duvar kağıdını seçin
Önemli degil,ben başka bir dosyadan yükleme yapmıştım.benim uygulamalarda çıkıyor.yazarak denedinizmiçok teşekkürler oldu. peki silmek istersem nasıl silebilirim bunu? uygulamalar kısmında bulamadım.
Önemli degil,ben başka bir dosyadan yükleme yapmıştım.benim uygulamalarda çıkıyor.yazarak denedinizmi
WallPaper diye aratırsanız çıkabilir,tam emin degilimevet aradım fakat gözükmüyor. sai ile yüklemiştim ilk mesajda anlatıldığı gibi.
Hocam aosp romda çalıştıramadım, normal mi