GünaydınUygulamanın kendisinden de yapa bilirsiniz, twrp üzerinden de flashlaya bilirsiniz.
Teşekkürler denicemHost dosyasını deaktif et. Anlamadığım bir şekilde host dosyasında magisk linkleri banlı. Uygulamayı indiremiyor. Bu yüzden magisk güncellenemiyor, gizlenemiyor yada modüller listelenemiyor
Teşekkürler. Birinci sayfaya eklendi. Elinize sağlık.MIUI 11 deodex'ten tekrar buna geçtim ve bildirim sorununu hallettim artık bildirim sorunsuz bir şekilde geliyor.
Bildirim sorunu yaşayanlar: Ayarlar -> Pil & Performans -> Sağ üst köşedeki altıgen ikona tıklıyoruz. -> Açılan ekranda en alta inip "Senaryolar"a giriş yapıyoruz -> Buradan "Uyku modu" aktif olacaktır onu kapatıyoruz.
Ve böylelikle ekran kapalıyken bildirim almayan arkadaşların sorunu çözülüyor. (kera706 konuya ekleyin isterseniz hocam bilmeyenler için)
Rica ederim hocam bir sorum olacak. Mesela Netflix izlerken ana sayfaya gelince Netflix sağ köşeye video oynatıcı ekliyordu normalde ama bu şuan greeshan da olmuyor neden olabilir sizce?Teşekkürler. Birinci sayfaya eklendi. Elinize sağlık.
Tamam hocam çözüldü kendi kendine teşekkür ederim yine de şuan romdan oldukça memnunumNetflix kullanmıyorum baya uzun süredir.